Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

Od 8 lat wynajmóje lokal w gminnym ośrodku zdrowia na dzialalność lekarską. Ostatnia umowa byla podpisana na 3 lata. Jak że wielkie było moje zdziwienie kiedy pacjent mnie powiadomil o tym że przeczytal w lokalnej gazecie ogloszenie o wynajmie mego gabinetu. Ogloszenie okazalo się dwa tygodnie przed końcem umowy. Wten sam dzień napisałam o przedłużenie. W Gminie sugerowali o wynajm. I że takie jest prawo, a jeśli zglosi się ktoś jeszcze to będzie przetarg ( do końca roku mam umowę z NFZ i mam zamiar podpisać następną). Nikt się nie zglosil. Na dzień dzisiejszy nie mam nowej umowy bo radca prawny jeszcze nie dotarl. Następna umowa znowu tylko na 3 lata , a ja mam zamiar kupienia nowego sprzętu za 50000zł. Wtej sytuacii to jest obawa. Odpowiedź -takie jest pawo na węcej nie może my. A jeszcze koszty za wode będą naliczane od ilości pracowników a moze i pacętów. Coś mi tu się nie zgadza. Proszę o porade . | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |