szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
21:01 15-06-2010 elena1905
Od 8 lat wynajmóje lokal w gminnym ośrodku zdrowia na dzialalność lekarską. Ostatnia umowa byla podpisana na 3 lata. Jak że wielkie było moje zdziwienie kiedy pacjent mnie powiadomil o tym że przeczytal w lokalnej gazecie ogloszenie o wynajmie mego gabinetu. Ogloszenie okazalo się dwa tygodnie przed końcem umowy. Wten sam dzień napisałam o przedłużenie. W Gminie sugerowali o wynajm. I że takie jest prawo, a jeśli zglosi się ktoś jeszcze to będzie przetarg ( do końca roku mam umowę z NFZ i mam zamiar podpisać następną). Nikt się nie zglosil. Na dzień dzisiejszy nie mam nowej umowy bo radca prawny jeszcze nie dotarl. Następna umowa znowu tylko na 3 lata , a ja mam zamiar kupienia nowego sprzętu za 50000zł. Wtej sytuacii to jest obawa. Odpowiedź -takie jest pawo na węcej nie może my. A jeszcze koszty za wode będą naliczane od ilości pracowników a moze i pacętów. Coś mi tu się nie zgadza. Proszę o porade .
Z dniem 5 lipca 2011 roku Forum prawnikow.pl zostało połączone z forum prawo.wieszjak.pl. Informujemy, iż pod względem funkcjonalności dla naszych forumowiczów nic nie ulegnie zmianie. Na nowej stronie staraliśmy się uwzględnić uwagi naszych użytkowników odnośnie czytelności i przejrzystości strony.
W razie jakichkolwiek uwag i problemów prosimy o ich zgłaszanie na adres redakcji: Redakcja@prawnikow.pl.