Wybranie dnia wolnego za dzień 1 listopada 2008 roku. - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
15:47 27-02-2010  Renata Ostojska
Witam,

wolne, za swieto przypadajace w sobote nalezy wybrac w tym samym miesiacu. Pozniej przepada.

Pozdrawiam
2.
19:23 04-02-2010  ~gość
W przypadku przebywania na zwolnieniu lekarskim żadne wolne za 1 listopada się nie należy.
3.
18:49 04-02-2010  ciekawa
W moim zakładzie pracy za dzień 1 listopada trzeba było wykorzystać do końca m-ca. Tak samo 26.12 też do końca roku.
4.
13:55 10-12-2009  ~miszczu
Moim zdaniem należy się Pani ten dzień wolny. Proszę dowiedzieć się w kadrach w Pani pracy.
5.
13:02 10-02-2009  ~reniag5
Wiatam. Mam pytanie dotyczące wybrania dnia wolnego za święto 1 listopada 2008 roku. Od dnia 3 listopada 2008 r. przebywałam na zwolnieniu lekarskim (szpital i dalsze leczenie aż do chwili obecnej). W marcu lub pod koniec lutego br. prawdopodobnie wrócę do pracy. Od Szefostwa dowiedziałam się, że dzień wolny za 1 listopada straciłam, gdyż moje koleżanki i koledzy na zarządzenie Dyrektora wybrali za ten dzień wolne w Wigilię a ja w tym czasie przebywałam na chorobowym. Nie jestem przekonana co do straty dnia wolnego, gdyż na zwolnieniu lekarskim byłam dopiero od 3 listopada a w Wigilię przebywałam już na zasiłku chorobowym płatnym przez ZUS w wysokości 80 % pensji. Dlaczego mam stracić wolny dzień? Czy to jest zgodne z przepisami? Pozdrawiam Renia

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona