Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~beybe1898 89.230.*.* |
mam pytanie, mój tata pracował nielegalnie za granicą, gdzie miał wypadek w wyniku którego zmarł. chciałabym się dowiedzieć ile czasu po wypadku mam na to aby ubiegać się o odszkodowanie od pracodawcy? pomoże ktoś? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 92.76.*.* |
skoro pracowal nielegalnie,,to jakie odszkodowanie!!!!!!!!!! | ||
linki reklamowe | |
~beybe1898 89.230.*.* |
a takie ze zatrudnial go na czarno | ||
~gość 85.192.*.* |
polak madry po szkodzie .Jak znam zycie to ludzie uwielbiaja pracowac na czarno ,przeciez lepiej zarabiaja ,nie placa podatkow ,sa na rencie w polsce nie moga podjac pracy ale za granica ....nie mowie odnosnie sytuacji twojej bo nie znam ale nic ci sie nie nalezy od pracodawcy ani z ubezpieczenia bo go nie bylo .A moze tato popelnil bledy techniczne i sam doprowadzil do wypadku | ||
~beybe1898 89.230.*.* |
całe zajście uznano za wypadek nie wiem kto popełnił błedy bo tego nie ma nigdzie napisanego a mnie tam nie było.z tego co pamiętam to w konsulacie nam coś mówili o tym ze możemy ubiegać się od pracodawcy o odszkodowanie tylko z tego wszystkiego nie pamiętam ile czasu na to mamy więc pytam może ktoś wie. | ||
~gość 85.192.*.* |
zapytaj wiec w konsulacie co masz robic i do kogo sie zwrocic | ||
moge ci polecic polska firme sos-bphc, ktora zajmuje sie wlasnie takimi sprawami. | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |