1
Przejdź do strony:
» Prawo jazdy kat A
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pisma procesowe w prawie cywilnym
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~jarek
81.190.*.*

11:07 10-08-2011
Dzień dobry.

Zgłosiłem się do nowej szkoły nauki jazdy w celu odbycia dodatkowego szkolenia po nie zdaniu egzaminu. Przed umówieniem się na wszystkie terminy wzięłem 2 godziny osobno, aby upewnić się, że będę mógł się dogadać z instruktorem. Następnie umówiłem się na wszystkie spotkania.
Dzień przed pierwszą jazdą z pakietu dowiedziałem się o ważnych sprawach osobistych, które zajmą mi cały następny dzień wskutek czego nie będę mógł się wstawić na pierwszą jazdę. Poinformowałem firmę telefonicznie, a oni powiedzieli, że według ich regulaminu za opuszczenie jazdy będę musiał ponieść opłatę. Podkreślam to miała być moja pierwsza jazda z pakietu do którego nie podpisałem nawet umowy, nie zapłaciłem żadnych pieniędzy, jedynie ustaliłem terminy i podałem numer pesel telefonicznie. Ja nawet nie jestem kursantem tej szkoły bo zamówiłem tylko kurs doszkalający. I w związku z tym pytanie czy skoro w regulaminie jest, że dotyczy to ich kursantów czy jest to zgodne z prawem wobec mnie i czy jeżeli będą tkwić przy swoim stanowisku czy mam prawo wycofać się z tego bez żadnych konsekwencji? Za odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona