Zadaj pytanie na forum
![]() | Aleksandra KutymaPrawnik, doktorantka w Instytucie Nauk Prawnych PAN, ekspert w dziedzinie prawa konstytucyjnego, administracyjnego i podatkowego. |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

Ha! Ja też już mam problem z głowy. Okazało się, że istnieje w Niemczech kancelaria adwokacka prowadzona przez Polkę. I bez jeżdżenia do Niemiec można z tą polską panią mecenas skontaktować się telefonicznie lub e-mailowo, przesłać jej upoważnienie do występowania w swoim imieniu i ona już idzie z tym do sądu, a my nie musimy się o nic martwić, czekamy tylko na wieści od niej. Z tego co wiem, już sporo polskich firm zgłosiło się do tej kancelarii i jak do tej pory - DAD WSZYSTKIE SPRAWY PRZEGRAŁ! Więcej możecie dowiedzieć się na forum http://stopdad.dyn.pl/forum/ Pozdrawiam wszystkie ofiary podstępu DAD i życzę powodzenia :D | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Romek 89.73.*.* |
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałem informację z kancelarii prawniczej w Hamburgu, że firma DAD odstępuje od umowy. Warunkiem jest oczywiście to, ze nie będę występował na drogę sądową o zwrot kosztów postępowania. Niemniej po przetarciu szlaku też się o to pofatyguję. Jak na razie jeden etap jest już z głowy. Gdyby ktoś chciał niech pisze na rammam@interia.pl opowiem jak załatwić poniżej namiary na kancelarię, która się specjalizuje w tym temacie Przy okazji pragnę Pan poinformować, że mamy nowe numery telefonów: Telefon: 0049 421 69 66 11-01 Fax: 0049 421 69 66 11- 66 Osoby trafiające do nas poprzez Forum DAD zwróciły naszą uwagę, że podane tam numery są już nieaktualne. Ponieważ na marzec planujemy jeszcze przeprowadzkę naszego niemieckiego biura mogę wystąpić kłopoty z „odnalezieniem” nas. Oczywiście nasze adresy mailowe nie ulegają zmianie, Podobnie jak polski numer telefonu, 77 40277-04, który ma również bezpośrednie połączenie z biurem niemieckim. Polscy klienci mogą zatem korzystać również z tego numeru. Jeśli ma Pan możliwości kontaktu z osobami z forum , proszę Pana o poinformowanie ich o moich zmianach kontaktowych. Aleksandra Wlodarczyk-Zimny Rechtsanwältin Baumwollbörse I. Stock Wachtstr. 17-24 D-28195 Bremen Tel.: 0049 421 69 66 11-0 Fax: 0049 421 69 66 11 66 Mobil: 0049 172 1340631 w-zimny@adwokat-niemcy-polska.pl www.adwokat-niemcy-polska.pl w-zimny@rechtsanwalt-deutschland-polen.de www.rechtsanwalt-deutschland-polen.de | ||
linki reklamowe | |
~Romek 89.73.*.* |
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałem informację z kancelarii prawniczej w Hamburgu, że firma DAD odstępuje od umowy. Warunkiem jest oczywiście to, ze nie będę występował na drogę sądową o zwrot kosztów postępowania. Niemniej po przetarciu szlaku też się o to pofatyguję. Jak na razie jeden etap jest już z głowy. Gdyby ktoś chciał niech pisze na rammam@interia.pl opowiem jak załatwić poniżej namiary na kancelarię, która się specjalizuje w tym temacie Przy okazji pragnę Pan poinformować, że mamy nowe numery telefonów: Telefon: 0049 421 69 66 11-01 Fax: 0049 421 69 66 11- 66 Osoby trafiające do nas poprzez Forum DAD zwróciły naszą uwagę, że podane tam numery są już nieaktualne. Ponieważ na marzec planujemy jeszcze przeprowadzkę naszego niemieckiego biura mogę wystąpić kłopoty z „odnalezieniem” nas. Oczywiście nasze adresy mailowe nie ulegają zmianie, Podobnie jak polski numer telefonu, 77 40277-04, który ma również bezpośrednie połączenie z biurem niemieckim. Polscy klienci mogą zatem korzystać również z tego numeru. Jeśli ma Pan możliwości kontaktu z osobami z forum , proszę Pana o poinformowanie ich o moich zmianach kontaktowych. Aleksandra Wlodarczyk-Zimny Rechtsanwältin Baumwollbörse I. Stock Wachtstr. 17-24 D-28195 Bremen Tel.: 0049 421 69 66 11-0 Fax: 0049 421 69 66 11 66 Mobil: 0049 172 1340631 w-zimny@adwokat-niemcy-polska.pl www.adwokat-niemcy-polska.pl w-zimny@rechtsanwalt-deutschland-polen.de www.rechtsanwalt-deutschland-polen.de | ||
~gość 83.23.*.* |
Gratuluję i zazdroszczę. Ja staram się nie reagować już od zeszłego roku, ale z nimi tak łatwo się nie da. Sprawę skierowali do firmy zewnętrznej i straszą sądem, wpisem do Krajowego Rejestru Długów itd. Postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręce i przekazuję sprawę firmie adwokackiej, która z nimi walczy od dłuższego czasu. O wynikach poinformuję później, jak sprawa się rozwiąże. | ||
I przestraszyłaś się? Myślenie nie boli... | ||
~Kazik 89.250.*.* |
Jestem jak widze nie jedyna i nie ukrywam że przed końcem roku mnie to pokrzepiło. Załamałam się ż emam zapłacić 12 tys. Bardzo dziekuej za wszystkie wpisy i linki i kontakty. Dajcie znac jaki jest koszt obsługi prawnej w Hamburgu? i Jaki sa koszty rozprawy? | ||
linki reklamowe | |
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |