Przejdź do strony:
» Dałem się nabrać firmie DAD. Co robić?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo cywilne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

13:33 11-10-2010
Ha! Ja też już mam problem z głowy. Okazało się, że istnieje w Niemczech kancelaria adwokacka prowadzona przez Polkę. I bez jeżdżenia do Niemiec można z tą polską panią mecenas skontaktować się telefonicznie lub e-mailowo, przesłać jej upoważnienie do występowania w swoim imieniu i ona już idzie z tym do sądu, a my nie musimy się o nic martwić, czekamy tylko na wieści od niej. Z tego co wiem, już sporo polskich firm zgłosiło się do tej kancelarii i jak do tej pory - DAD WSZYSTKIE SPRAWY PRZEGRAŁ! Więcej możecie dowiedzieć się na forum http://stopdad.dyn.pl/forum/
Pozdrawiam wszystkie ofiary podstępu DAD i życzę powodzenia :D
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Romek
89.73.*.*

18:19 31-01-2011
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałem informację z kancelarii prawniczej w Hamburgu, że firma DAD odstępuje od umowy. Warunkiem jest oczywiście to, ze nie będę występował na drogę sądową o zwrot kosztów postępowania. Niemniej po przetarciu szlaku też się o to pofatyguję. Jak na razie jeden etap jest już z głowy.
Gdyby ktoś chciał niech pisze na rammam@interia.pl opowiem jak załatwić
poniżej namiary na kancelarię, która się specjalizuje w tym temacie

Przy okazji pragnę Pan poinformować, że mamy nowe numery telefonów:

Telefon: 0049 421 69 66 11-01

Fax: 0049 421 69 66 11- 66

Osoby trafiające do nas poprzez Forum DAD zwróciły naszą uwagę, że podane tam numery są już nieaktualne. Ponieważ na marzec planujemy jeszcze przeprowadzkę naszego niemieckiego biura mogę wystąpić kłopoty z „odnalezieniem” nas.

Oczywiście nasze adresy mailowe nie ulegają zmianie,

Podobnie jak polski numer telefonu,

77 40277-04,

który ma również bezpośrednie połączenie z biurem niemieckim. Polscy klienci mogą zatem korzystać również z tego numeru.

Jeśli ma Pan możliwości kontaktu z osobami z forum , proszę Pana o poinformowanie ich o moich zmianach kontaktowych.

Aleksandra Wlodarczyk-Zimny

Rechtsanwältin

Baumwollbörse I. Stock

Wachtstr. 17-24

D-28195 Bremen

Tel.: 0049 421 69 66 11-0

Fax: 0049 421 69 66 11 66

Mobil: 0049 172 1340631

w-zimny@adwokat-niemcy-polska.pl

www.adwokat-niemcy-polska.pl

w-zimny@rechtsanwalt-deutschland-polen.de

www.rechtsanwalt-deutschland-polen.de
odpowiedz

linki
reklamowe

~Romek
89.73.*.*

18:19 31-01-2011
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałem informację z kancelarii prawniczej w Hamburgu, że firma DAD odstępuje od umowy. Warunkiem jest oczywiście to, ze nie będę występował na drogę sądową o zwrot kosztów postępowania. Niemniej po przetarciu szlaku też się o to pofatyguję. Jak na razie jeden etap jest już z głowy.
Gdyby ktoś chciał niech pisze na rammam@interia.pl opowiem jak załatwić
poniżej namiary na kancelarię, która się specjalizuje w tym temacie

Przy okazji pragnę Pan poinformować, że mamy nowe numery telefonów:

Telefon: 0049 421 69 66 11-01

Fax: 0049 421 69 66 11- 66

Osoby trafiające do nas poprzez Forum DAD zwróciły naszą uwagę, że podane tam numery są już nieaktualne. Ponieważ na marzec planujemy jeszcze przeprowadzkę naszego niemieckiego biura mogę wystąpić kłopoty z „odnalezieniem” nas.

Oczywiście nasze adresy mailowe nie ulegają zmianie,

Podobnie jak polski numer telefonu,

77 40277-04,

który ma również bezpośrednie połączenie z biurem niemieckim. Polscy klienci mogą zatem korzystać również z tego numeru.

Jeśli ma Pan możliwości kontaktu z osobami z forum , proszę Pana o poinformowanie ich o moich zmianach kontaktowych.

Aleksandra Wlodarczyk-Zimny

Rechtsanwältin

Baumwollbörse I. Stock

Wachtstr. 17-24

D-28195 Bremen

Tel.: 0049 421 69 66 11-0

Fax: 0049 421 69 66 11 66

Mobil: 0049 172 1340631

w-zimny@adwokat-niemcy-polska.pl

www.adwokat-niemcy-polska.pl

w-zimny@rechtsanwalt-deutschland-polen.de

www.rechtsanwalt-deutschland-polen.de
odpowiedz
~gość
83.23.*.*

23:25 21-02-2011
Gratuluję i zazdroszczę. Ja staram się nie reagować już od zeszłego roku, ale z nimi tak łatwo się nie da. Sprawę skierowali do firmy zewnętrznej i straszą sądem, wpisem do Krajowego Rejestru Długów itd. Postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręce i przekazuję sprawę firmie adwokackiej, która z nimi walczy od dłuższego czasu. O wynikach poinformuję później, jak sprawa się rozwiąże.
odpowiedz

23:37 21-02-2011
~gość napisal(a): Gratuluję i zazdroszczę. Ja staram się nie reagować już od zeszłego roku, ale z nimi tak łatwo się nie da. Sprawę skierowali do firmy zewnętrznej i straszą sądem, wpisem do Krajowego Rejestru Długów itd.

I przestraszyłaś się?
---------------------
Myślenie nie boli...
odpowiedz
~Kazik
89.250.*.*

18:41 28-12-2011
Jestem jak widze nie jedyna i nie ukrywam że przed końcem roku mnie to pokrzepiło.
Załamałam się ż emam zapłacić 12 tys.
Bardzo dziekuej za wszystkie wpisy i linki i kontakty.
Dajcie znac jaki jest koszt obsługi prawnej w Hamburgu? i Jaki sa koszty rozprawy?
odpowiedz

linki
reklamowe

Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona