1
Przejdź do strony:
» pomowienia
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pisma procesowe w prawie rodzinnym
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~gość
83.19.*.*

16:53 20-08-2011
ojciec mojego dziecka w odpowiedzi na moj wniosek o ograniczenie mu praw,odpisal,ze zglosilam na policje,ze wykorzystuje corke sexualnie i dlatego nie przychodzil bojac sie o swoja prace.Nigdy czegos takiego nie bylo..czy policja wyda mi zaswiadczenie,ze nigdy nie zglaszalam takich rzeczy na policje?napisal,ze tez spreparowalam dokumenty i walilam glowa o futryne,zeby zwolnic go z pracy(wojskowy)nigsy glowa nie walilam,zadnych zgloszen nie bylo..reasumujac napisal iz jestem osoba niebezpieczna i psychiczna??Jak sie bronic..rece mi opadly..
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~gość
83.27.*.*

20:14 22-08-2011
~gość napisal(a): ojciec mojego dziecka w odpowiedzi na moj wniosek o ograniczenie mu praw,odpisal,ze ...tutaj matka napie.....liła swoje, ojciec napie.....lił swoje... napisal iz jestem osoba niebezpieczna i psychiczna??Jak sie bronic..rece mi opadly..

odpowiadam na pytanie jak sie bronić: Nie ograniczać ojcu praw. Dążyć do porozumienia.

Pozdrawiam
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
83.17.*.*

13:29 24-08-2011
ALE ON NIE CHCE POROZUMIENIA..NIE ZGADZA SIE NA ZADNE KOMPROMISY..BEZ PRZERWY JEST W NIOSEK W SADZIE Z JEGO STRONY..
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona