Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~xxxx 77.254.*.* |
To jest nie szanowania ludzi, w innych krajach wstydzilibysie nawed pszyznawacz takie smieszne pienjanze , a tu male tego ze grosz dostajesz da jeszcze utrudniaczi ludziam | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~aneta 77.112.*.* |
jeżeli jestem już w 4 miesiąncu w ciąży a do lekarza zgłosiłam się w 12 tygodniu ciąży to ciekawe czy ten nowy przepis mnie już dotyczy? to śmieszne n | ||
linki reklamowe | |
~ryszarda 91.90.*.* |
Ja do lekarza próbuje się dostać od grudnia!!! jestem już w 10 tygodniu ciąży i dopiero w styczniu mam dzwonić z ustaleniem 1 wizyty!!! To jest dopiero świństwo dla wszystkich mam!!!Ten co to wymyślił musial się konkretne stuknąć w glowę, bo niby po co te zaświadczenia co mamie nie zależy na zdrowym dziecku?! absurd!!!!!! | ||
~gość 188.146.*.* |
to jest śmiechu warte... a to 1000 zł ma niby na co starczyć ?! żenada. w innych krajach nie ma porównania z polską ! w anglii kobieta w ciąży dostaje nawet za darmo leki z recepty ! i co tydzień pieniądze na dziecko ! | ||
~gość 83.22.*.* |
nic wam nie powiem | ||
~endzi 83.4.*.* |
a jak osoba jest ubezpieczona prywatnie? coś dostanie? | ||
~wwwwwwwwwwwwwwwwww.. 178.42.*.* |
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww | ||
linki reklamowe | |
~alaicja 178.42.*.* |
zal pl | ||
~marcin 77.46.*.* |
to wogole jest do kitu nasze polskie prawo .....10 tygodnia | ||
~MaDZIA 164.127.*.* |
to jest jakas paranoja.... w moim przypadku nie do pomyslenia i nie do wykonania..... jestem w 4m-cu ciazy a przez 3 ostatnie mialam okres i zadnych dolegliwosci.... wiec nie wiedzialam ze jestem w ciazy.... jak teraz mam dostac takie zaswiadczonko od lekarza??? no chyba ze znajde takiego znajomego!!!!! POLSKIE PRAwo??? gÓ....NIE PRAWO|!!!! | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |