Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~Ma-Tax 77.222.*.* |
Doświadczona księgowa z Certyfikatem Min. Finansów przygotowuje tanio (już od 50 zł0 i szybko wnioski o zwrot vat za materiały budowlane. Posiadam bardzo suze doświadczenie. Wejdź na www.matax.pl i dowiedz się więcej lub zadzwoń 0602-433-803. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Anna 95.41.*.* |
Witam, z przyjemnością pomogę wypełnić wniosek o zwrot części podatku VAT. Jeśli są Państwo zainteresowani moją pomocą, proszę o kontakt mailowy: odzyskaj.swoj.vat@gmail.com. Serdecznie pozdrawiam Ania :) | ||
linki reklamowe | |
~Krzychoo 83.14.*.* |
Dobry tekst z przydatnymi poradami. Gdyby jednak ktoś potrzebował bardziej zgłębić temat, bo przykładowo zajmuje się tą branżą, to polecam zapoznać się bliżej z tym portalem: vatwbudownictwie.infor.pl Jest tam m.in. cały obszerny dział poświęcony zwrotom podatku VAT za materiały budowlane, więc na pewno się przyda. | ||
~Pini 87.207.*.* |
Krzycho nie odsyłaj do stron logowania bo nic się nie dowiedziałem z twojego potralu | ||
~gość 77.222.*.* |
Doświadczona księgowa z Certyfikatem MF przygotowuje tanio i szybko wnioski o zwrot vat za materiałyn budowlane. Wejdź na www.matax.pl i dowiedz się więcej lub zadzwoń 0602-433-803. | ||
~gość 79.184.*.* |
mam pytanie jak to w końcu jest jeśli cena za m2 spadnie, to limit zwrotu zmniejszy się czy rzeczywiście zostanie bez zmian czyli bierzemy pod uwagę limit, który podatnik nabył z dniem złożenia pierwszego wniosku?? Biorąc pod uwagę limit obowiązujący przez 5 lat. W innym artykule mówiono o tym, że limit się zmniejszy a tu czytam, że zostanie bez zmian. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |