Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~gość 46.204.*.* |
prosze o pomoc, miesiąc temu sprzedałam na allegro koszulkę działo sie to w weekend, allegro było przeciażone, przez pomyłke, 2 krotnie wystawiłem koszulke, w ciagu 30 minut (nieświadomie oczywiscie). została zakupiona przez dwie osoby, za kwotę 19,99. jeden sprzedawca ostąpił od umowy, drugi pisał do mnie i odgrażał sie iż doniesie na mnie do allegro itd,urzędu skarbowego. dla swietego spokoju chciałem wysłac mu koszulkę,wsadziłem do prali i uległa zniszczeniu. ( nie pobrałem od niego zadnej gotówki). wytoczył mi spór transakcyjny, odpowiedziałem na niego mailem, i przedstawiłem sytuację.Pan znów pisął z pogróżkami i dołoży wszelkich starań bym poniósł konsekwencje. prosze pomóżcie, jak dalej moze potoczyc się bieg sprawy, pozdrawiam | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Zele 89.228.*.* |
Dobrze Ci zrobił, powinieneś iść za to siedzieć do więzienia, takich oszustów i krętaczy jak Ty jest więcej! | ||
linki reklamowe | |
Jeśli wystawiony towar uległ zniszczeniu, można od umowy odstąpić.
---------------------Podobnie, gdy nastąpiła pomyłka przy wystawianiu aukcji (np. co do ilości i/lub ceny). Proszę napisać, że jeśli tak bardzo zależy mu na tej koszulce niezależnie od jej stanu, to zostanie mu wysłana ta zniszczona. A tak przy okazji, karę może ponieść ten, kto bezpodstawnie kogoś nazywa oszustem... Krzysztof -------------------------------- Na prywatne wiadomości odpowiadam tylko w sprawach ściśle prywatnych (i z dużym opóźnieniem) Gdy chodzi o pieniądze, nie ufaj moim radom - sprawdź jeszcze 3 razy | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |