Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | barszym | kw02 | ja_jagienka |

~adler 192.168.*.* |
Chce złalozyc skargę na policję, gdyż od pół roku nie mam żadnych informacji o tym czy postępowanie jest kontynuowane, czy policja coś robi w mojej sprawie a cyz w ogole sprawe olala i sie tym nie interesuje. Czy moge powolac się na bezczynność organu i art.37 kpa? Czy powinienem powołać się na jakąś inną podstawę prawną? Jesli tak to na jaką? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
O jakie postępowanie chodzi: w sprawie o wykroczenie czy przestępstwo?
---------------------Art. 37 kpa nie jest właściwy, ponieważ sprawy karne nie należą do właściwości spraw administracyjnych. Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
linki reklamowe | |
witam, mam ogromny problem! zglosilam na policje zaklocanie ciszy nocnej, dokladnie 24 grudnia[wigilia]. KRZyki piski halasy alkohol, poprostu impreza pod drzwiami. Zglosilam to przyjechala policja i zrobila porzadek. Po tygodniu dostaje wezwanie na swiadka. z racji tego iz bylam niepelnoletnia wtedy, odmowilam zeznan, jest wogole jakis paragraf na to aby niepelnoletna osoba zeznawala? powiedziano mi ze tak, wiec zeznalam. Prosilam ich o dyskrecje, gdyz nie mialam ochoty narazac swojego zdrowia ani bezpieczenstwa, bo naprawde roznie bywa w zyciu. Zapewniano mnie ze nic nie wyjdzie na swiatlo dzienne. Dzisiaj rano zapukala sasiadka, otworzylam drzwi po czym ona odkleila z moich drzwi jakas kartke, dala mi ja i powiedziala ' wez, po co maja wszyscy czytac'. Byl to wniosek z sądu w Szczecinie do jednej z osob ktore w tamtym dniu staly pod moimi drzwiami. chyba kazdy sobie wyciagnie z tego wniosek? podano tam moj adres stad wniosek znalazl sie na moich drzwiach wraz z odrobiną śliny. Poszlam na komisariat to wyjasnic, ale porpostu ignorowano mnie i z usmiechem na twarzy z ogromna ironia jakby, robiono sobie ze mnie zarty. Dopiero jutro pojde tam na rozmowe z panem komendantem, ktory mnie tak zapewnial o dyskrecjii. Chyba wiedzial co mowil, prawda? co mam z tym zrobic? | |||
~mariano 192.168.*.* |
o jednej z osob ktore w tamtym dniu staly pod moimi drzwiami?? Nie rozumiem o co chodzi? Stan faktyczny wadliwie przedstawiony, ale nie powinnitak tego robic | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |