Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~henryk 95.49.*.* |
skonczylem 61 lat posiadam 45lat stazu pracy czy moge ubiegac sie o wczesniejsza emeryrure | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~henryk 95.49.*.* |
skonczylem 61 lat posiadam 45lat stazu pracy czy moge ubiegac sie o wczesniejsza emeryrure | ||
linki reklamowe | |
Nie może Pan, a całe wyjaśnienie jest w tym artykule, wystarczy go przeczytać dokładnie. | ||
~gość 71.119.*.* |
Urodzilem sie prze 1949 rokiem i przepracowalem 14 lat. Jaka emerytura mi sie nalezy? | ||
~gość 213.199.*.* |
Wcześniejszą emertyturę to nie ale poczytaj na temat świdczenia przedemerytalnego http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=2586 | ||
~olo1953 83.27.*.* |
ZA EURO I AFGANISTAN BEDE MUSIAL 2 LATA DLUZEJ PRACOWAC . W WIEKU 67 LAT BEDE MIAL 49 LAT FIZYCZNEJ PRACY , CIEKAW JESTEM ILE BEDZIE WYNOSIC MOJA EMERYTURA? ROBOTNICY 80 OBALILI KOMUNE I TERAZ MAJA ZA TO ZAPLATE | ||
~ciekawy 81.26.*.* |
Mam 62 lata w tym 47 lat pracy (ukonczone)Pytanie? czy bede pracowal do 65 roku zycia czy do 67 Jesliw 65 roku zycia bede mial 51 lat pracy | ||
linki reklamowe | |
Czy kobieta w roku 2013 i 2014 bedzie mogła przejść na emeryturę kończąc 60 lat czy tylko moga kobiety ktore urodziły się przed 1 stycznia 1949 roku otrzymac emeryturę (*-*) | |||
~gość 213.199.*.* |
Dokładnie to jeszcze nie wiadomo. Przypuszczalnie w roku 2013 przejdzie kobieta która ma 60 lat i 3 m-ce w 2014r ... która ma 60 lat i 6m-cy | ||
~gościu 89.239.*.* |
rocznik 54, przepracowane 40 lat składkowych ,jeszcze pracuję,kiedy mogę odejść na emeryturę? | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |