Przejdź do strony:
» Dodatkowe pieniądze dla osób pobierających świadczenie pielęgnacyjne
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pomoc prawna
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~maria.ewa149@wp.pl
81.15.*.*

14:43 03-01-2012
Mam przyznany dodatek pielęgnacyjny z Pomocy Społecznej w kwocie 153zł,pobieram rentę rodzinną po mężu w wysokości 1559,45zł i na moim utrzymaniu jest nie pracujący dorosły syn który mieszka razem ze mną,czy będę mogła ubiegać się o pomoc z MOPSU.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

21:27 03-01-2012
chyba pani żartuje Niech Synalek idzie do pracy!TO ja mam dziecko niepełnosprawne i dostaję raptem 520 zł a pani przy takiej emeryturze chce jeszcze iść do mopsu nie wstyd pani!
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
83.7.*.*

23:47 03-01-2012
kazdy ma praow
odpowiedz
~gość
164.127.*.*

09:52 04-01-2012
do krzysiek1984 popieram pania tez mam dziecko niepelnosprawne i oprocz rodzinnego swiadczenia i zasilku pielegnacyjnego nic mi sie nienalezy to jest straszne ze ci co naprawde potrzebuja to niedostana :) a pania maria niech wrzuci na luz i nierobi z synalka sieroty-synalek niech kasa rekawy i niech zapie.... do roboty w koncu kiedys bedzie musial sobie sam radzic!!!!!
odpowiedz
~matka samotna
89.171.*.*

18:50 04-01-2012
zgadzam sie z ponizej / powyzej jestem samotna matka dziecka niepelnosprawnego my rodzice dzieci nepelnosprawnych jestesmy w najgorszej sytuacji dostajemy grosze na nasze dzieci a najwiecej trzeba im pomagac a lenie co sa zdrowi tylko nie chce sie im pracowac dostaja to samo albo i lepiej bo i zywnosc z mopsu nasz kraj zchodzi na psy byle by dobic a nie pomuc a niech daja tyle ile daja ale niech pozwola dorobic choc na o,5 etatu jak emerytom czy rencistom i juz bedziemy mieli lepiej jestem mloda dziewczyna zycie ulozylo sie tak nie inaczej ale chciala bym pracowac ale majac do wybory bycie z dzieckiem i kase z mopsu lub isc do pracy na 8 godzin lub dluzej i zarobic tyle co dostane z mopsu TO WOLE BYC Z DZIECKIEM I POMAGAC MU Pozdrawiam
odpowiedz
~falk
95.49.*.*

22:47 04-01-2012
jaka to rużnica oieka nad niedorozwiniętym dzieckiem ,kture skacze i biega chodzi do specjalnej szkoły ,czy kulejącym a całkowicie samodzielnym ,czy niedosłyszącym dzieckiem na ,które rodzic ma świadczenie a starym zparaliżowanym po wylewie człowiekiem ,którego opiekuna nazywa się oszustem.
odpowiedz

08:20 05-01-2012
WIDOCZNIE DLA RZĄDU JESTEŚMY OSZUSTAMI,SKORO TAK NAS TRAKTUJĄ BO PO NOWELIZACJI USTAWY O ŚWIADCZENIACH PIELĘGNACYJNYCH DODATKOWE 100 ZŁ OTRZYMAJĄ TYLKO RODZICE DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNYCH.A RESZTA TO CO -ŚMIECI KTÓRE NAJLEPIEJ ZAMIEŚĆ POD DYWAN !!!
odpowiedz

linki
reklamowe

08:25 05-01-2012
CIEKAWE CZY JEST TO ZGODNA NOWELIZACJA USTAWY Z PRAWEM CZŁOWIEKA JAKIE DAJE NAM KONSTYTUCJA.
odpowiedz
~adam
31.175.*.*

12:23 06-01-2012
To jest kolejny wielki przekręt Tuska i jego szurniętej partii.Świadczenie pielegnacyjne powinno już wynosić 1000zł.Z czego wziąść na pieniądze-wystarczy na połowę skrócić KRUS,fundusz kościelny oraz wycofać okupacyjne wojsko z Afganistanu.
odpowiedz

22:07 07-01-2012
a jakby sobie jeszcze odjęli z tych swoich pensji to już w ogóle była by rewelacja wtedy nie mieli by problemu takiego że brak pieniędzy
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona