Przejdź do strony:
» Ile razy zdawaliście na prawko
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Konsument i umowy
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

11:03 06-02-2009
Udało mi się... po 6 próbach i kursie doszkalającym w końcu mam prawko B i ruszam na drogi ;) Komuś udało się za pierwszym razem, czy takie osoby znaleźć można jak dziewicę w liceum, czy innego jednorożca ;P ?
  zgłoś naruszenie regulaminu

15:50 09-02-2009
Praktyka za pierwszym razem, za to mała ciekawostka: pierwszą teorię uwaliłem i było drugie podejście... :-)
---------------------
Redakcja WieszJak.pl

linki
reklamowe

15:53 09-02-2009
U nas w Szczecinie też nie jest łatwo, chyba, że zna się szefa wszystkich szefów ;)
---------------------
Krzysztof Jarzyna

15:55 09-02-2009
Ja za trzecim razem. O ile za pierwszymi 2 razami poszło mi dobrze, to za tym trzecim sam bym oblał takiego kierowcę...

15:55 09-02-2009
Na kursie poznałam człowieka, który zdawał już 11 raz. Szacunek za wytrwałość.
---------------------
Redaktor wieszjak.pl

15:57 09-02-2009
Zdałam za drugim, za pierwszym wyjechałam po manewrach na miasto, wydawało mi się, że bezbłędnie jechałam, ale po przyjeździe na plac pan wręczył mi kwit. Uzasadnienie: niechlujne skręcanie w lewo. Za drugim było podobnie, ale już bez kwitu.

09:46 11-02-2009
Zdałem za 5 razem - gdy zdawałem mniej więcej taka była średnia.

linki
reklamowe

11:01 12-02-2009
w kielcach jest obecnie nie zawesoło,w przyszłym tygodmiu zdaje ósmy raz,katastrofa,,,, nie poddaje sie tylko dlatego, iż moi instruktorzy twierdza za jestem dobrym kierowca,,,,,,,

13:32 12-02-2009
Teoretyczny zdałam za pierwszym razem,w tamtym tygodniu miałam drugie podejście do egzaminu praktycznego (Na Reno Clio)Pierwszy raz poległam na wymuszeniu nie zobaczyłam autka bo zasłaniał bus.Tym razem już na samym początku,na łuku,przy wracaniu wyjechałam za linie.Może ktoś podpowie przy której tyczce powinno się skręcac?Z góry dziekuje.

14:27 12-02-2009
przwspaceruj sie przed rozpoczęciem jazdy po łuku i dokładnie przyjrzyj pachołkom,podczas cofania wykonaj jeden niepełny skręt jak tylko lusterko minie pierwsza tyczke,,,zdawałam juz pare razy ale tak wykonanie manewru na placu mnie niezawiodło....wazne popros egzaminatora o ten spacer po łuku.....to nie jest śmieszne,,,tylko skuteczne,,,napewno niezaszkodzi
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona