» Ile razy zdawaliście na prawko
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Konsument i umowy
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~~andzia
213.199.*.*

16:55 28-02-2009
Ja teorię zdałam za pierwszym razem, a praktyczny za drugim.Oblałam bo za bardzo się wyluzowałam po słowach egzaminatora:"10 minut do końca egzaminu, wracamy do ośrodka",byłam taka zadowolona,że nie zatrzymałam się przy warunkowym skręcie w prawo;-(Zdawałam w Skierniewicach!
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

14:44 01-03-2009
ja zdałem wszystko za drugim za drugim razem i miłem super egzaminatora:) i za tu dzieki, bo zdawałem jako ostatni. jak wróciłem do WORD-u to widac było że spieszyło mu sie bo jak wysiadłem z samochodu to on zaraz pobiegł zaniesc jakies papierki, a pózniej to tylko pisk opon widziałem na placu i tył PEUGOTA. :)
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
83.30.*.*

20:29 02-03-2009
Hehh ja dzisiaj kolejny raz nie zdałam:( A to już 14 raz był!! Nie żebym robiła jakieś konkretne błędy... za każdym razem polegam na czymś innym:( Dziś wymusiłam pierwszeństwo, a właściwie przy zmianie pasu z lewego na prawy po wyjeździe z ronda popatrzyłam w lusterko nic nie jechało, więc automatycznie kierunkowskaz i zjeżdżam, a tu reakcja egzaminatora i prawie w inny wóz nie wjechaliśmy z lewej... po prostu wyjechał z zza zakrętu.. no ale egzamin oblany!! Naprawdę chciało mi się już płakać, bo to była 36min... wystarczyło 2 raz spojrzeć i się upewnić!! Jutro znowu się zapisuję, ale sama już nie wiem jaką metodę znaleźć na swój stres. Zdaję w Opolu. Słyszałam, że od marca, a więc teoretycznie już powinny być wprowadzone renault clio. Wie ktoś może, która szkoła z Opola je ma że bym mogła dokupić jazdy?? Bardzo proszę o odpowiedź
odpowiedz
~goac
79.190.*.*

17:16 03-03-2009
ja 13 marca w piatek mam czwarty egzamin ale boje sie strasznie ze dalej obleje podchodze do 5 razy a pozniej sie poddaje :((
odpowiedz
~HomiK
62.87.*.*

16:07 05-03-2009
Dajcie spokój w Jeleniej Górze też porażka zdawalnośc na szczeblu 22-23% :D Podchodze 4 raz jutro jak nie zdam to się poddaję i jeżdżę bez
odpowiedz
~justa
80.52.*.*

19:59 05-03-2009
A mi udało się za 2 razem. Przy pierwszym podejściu auto "padło" ale za 2 się udało. I już ponad 3 latka szarżuje po drogach:))) Pozdrawiam
odpowiedz
~kasiek
195.117.*.*

10:50 06-03-2009
hym...tak czytam i czytam i zazdroszcze tym ktorzy juz zdali i maja to za sobą .
Ja nie moge zdac testow , poprostu nie mam sie kiedy uczyc bo wracam z pracy bardzo pozno a pozniej to juz nic do glowy mi nie wchodzi , teraz bede trzeci raz podchodzic do testow :( mam nadzieje ze tym razem mi sie uda...:(
odpowiedz

linki
reklamowe

~anka
83.8.*.*

19:32 07-03-2009
masz racje,że Wrocław to "pogięte"miasto ja po 3 próbie przeniosłam się do Sieradza,zobaczymy jak mi pójdzie...:)
odpowiedz
~gość
195.238.*.*

09:46 09-03-2009
przy drugiej
odpowiedz
~trynst
86.63.*.*

11:37 09-03-2009
witam,
zdaje w WORD Pila - niestety oblane 3 egzaminy (wszystkie na miescie)... stres mnie zabija i zapominam wszystkie zasady... przede mna 4 - za miesiac... boje sie ze nigdy mi sie nie uda... jestem zalamana.. :(
odpowiedz

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona