Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~Nina 83.27.*.* |
Witam. 19 grudnia zakupiłam na Allegro Zegarek -Telefon. o wartości 220 zł + koszty przesyłki. Zegarek otrzymałam po dwóch dniach, z czego byłam bardzo zadowolona, ponieważ to był prezent pod choinkę dla Męża.. Sprawdziłam zegarek, włączył się. Po chwili wyskoczył jakiś błąd, ale po ponownym uruchomieniu zadziałał normalnie, ponieważ się na tym nie znam wydawało mi się że jest 100% sprawny, Więc wyłączyłam i schowałam prezent.. Gdy Mąż włączył zegarek, zadziałał a pózniej znowu wyskakiwały te błędy. Ale gdy wyłączał i ponownie włączał to " jakoś tam" działał do pewnego momentu bo od kilku dni nie chce się w ogóle włączyć.. Nadmieniam również jak się okazało że dołączony zestaw Bluetooth nie działa od nowości.. Czy mogę od sprzedającego liczyć na zwrot kosztów, lub wymiany na dobry zegarek.. Mimo tego że nie dawał żadnej gwarancji ? Bardzo proszę o pomoc.. Dziękuje.. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Sprzedawcą była osoba prywatna, czy firma?
---------------------Pozdrawiam. MW PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |