Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~aga 213.92.*.* |
czy staż absolwencki i przygotowanie zawodowe wliczają się do okresu wyliczenia urlopu? jestem po szkole policealnej - 6lat do urlopu staż - 1 rok przygotowanie zawodowe - 0,5roku umowa o pracę - 2,5roku ile dni urlopu mi się należy? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 213.199.*.* |
26 dni | ||
linki reklamowe | |
~gość 212.59.*.* |
z kim podpisany, była umowa o pracę? była umowa o pracę? aby odpowiedzieć na Twoje pytanie prawidłowo potrzebna jest informacja 1/ czy szkoła i praca były w jednym czasie? 2/ czy pobierałeś zasiłek z urzędu pracy? 3/ czy masz za okresy stażu i przygotowania świadectwa pracy? 4/ czy staż i przygotowanie odbywało się w ramach umowy o pracę u dotychczasowego pracodawcy? | ||
~aga 46.134.*.* |
szkoła i praca nie były w tym samym czasie staż i pz nie były u teraźniejszego pracodawcy | ||
~gość 85.198.*.* |
a masz świadectwo pracy za ten okres? ALbo było to na skierowanie z urzędu pracy? | ||
~aga 46.134.*.* |
skierowanie z UP | ||
~aga 46.134.*.* |
to ile 20 czy 26? odpowie mi ktoś?? | ||
linki reklamowe | |
~gość 212.59.*.* |
tylko spokojnie proszę, bez ponaglania. szkola policealna - 6lat do urlopu staż - 1 rok - przedłuż pracodawcy zaświadczenie z PUP o pobieranym stypendium, okres ten liczy się do stażu urlopowego przygotowanie zawodowe - 0,5roku - jeżeli też z PUP i pobierałaś świadczenie, to też należy przedłożyć pracodawcy zaświadczenie z PUP j.w. umowa o pracę - 2,5roku ile dni urlopu mi się należy? jeżeli jest tak jak wyżej, to masz prawo do 26 dni urlopu w 2012r. ale żeby mieć pewność, to podaj dokładne okresy pobierania świadczeń z urzędu pracy i dokładny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy. | ||
~aga 46.134.*.* |
u obecnego pracodawcy od 7.06.2009 staż i pz musiałabym sprawdzić bo nie pamiętam | ||
~gość 83.14.*.* |
Spokojnie nie musisz. Zaraz wyjmę swoją szklaną kulę to będę wiedział. Potrafisz chronologicznie wypisać wraz z datami okresy od.. do...?? | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |