Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~ja 89.151.*.* |
Witam sytuacja jest nastepujaca ok 1 roku temu splacilem komornika w sumie on sam zajal mi wynagrodzenie za prace i teraz po roku dowiedzialem sie ze podczas zajmowania kwoty z konta komornik nalicza oplate 8 % jednak nie nizsza niz 1/20 sredniej krajowej czy jakos tak z moich obliczen wynika ze mnie oszukal bo np z kwoty 1200 zl naliczyl kosztow egzekucji 270 zł z kwoty 225 zł naliczył kosztow egzekucji 227 zł od kwoty 390 zł naliczyl kosztow egzekucji 260 zł wedlug mnie te kwoty sa złe biorac pod uwage 1/20 z sredniej z 2010 roku bo sprawa była w 2010 roku a nawet jedna w 2009 to to jest kwota ok 130 zł a nie prawie 300 prosze o porade czy dobrze licze (bo tak wynika z ustawy komornikach sadowych i egzekucji) i co moge teraz zrobic w tym wypadku gdzie sie udac to nie sa duze zwroty bo ok 300/400 zł ale chodzi o sam fakt i o to zeby nie byli tacy bezkarni Praca jest praca ale niektorzy czuja sie całkowicie nietykalni | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |