1
Przejdź do strony:
» prawo rodzinne
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wymiar sprawiedliwości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

16:17 18-01-2012
Tylko widzi pani ze ja chce aby moja córka widywała sie z ojcem tylko ze nie u niego w domu.Mieszkalismy razem w irlandii jak córka miała 4 miesiące zostawił prace tweirdzac ze był wykorzystywany utrzymywałam nas troje sama przez okres 6 miesiecy poczym zostawił mnie i dziecko i wyjechał do Polski.Kiedy wróciłam do Polski złozyłam wniosek o alimenty sprawa była 31.08.2011 nie wstawił sie dodam ze przez ten okres widywał sie z dzieckiem 5 razy w tygodniu po 3 godziny czasami nie przychodził bez zawiadomienia.chciałam sie tez dowiedziec czy Pozew o kontakty który on niby napisał mozna uznac za fałszywe oskarzenia poniewaz po 1)fałszywie mnie oskarza o nie wiadomo jakie rzeczy po 2)wiem ze to nie on napisał ten pozew tylko jesgo mama podpisując jego po pozwem wiem ze to babcia córki poniewaz znam jego podpis po 2 on w tym czasie był za granicą.Prosze mi powiedziec czy ja to moge wykorzystac!dodam jeszcze ze ostatnio bylismy u Pani mediator w sprawie kontaktów i gdy zapytany został o tenze pozew nie wiedział co było napisane i kiedy był złożony.Czy Pani mediator pisze opinie o uczestnikach mediacji poniewaz był pod wpływem alkocholu,starszył mediatorke ,zwyzywał i ja i mnie.Czy to bedzie brane pod uwage?
z góry dziekuje
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona