1
Przejdź do strony:
» oferta z opineo.pl
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo gospodarcze i handlowe
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~mircom
89.75.*.*

09:02 30-01-2012
Witam
Mam pytanie dotyczace oferty która dostałem po założeniu sklepu i ukazując swoją ofertę w porównywarce cen. Zaznaczam że nie wyraziłem zgody na otrzymanie oferty od opineo.pl

oto terść maila
:
W związku z umieszczeniem Państwa oferty w porównywarce Nokaut.pl, która jest naszym partnerem, zapraszamy do udziału w programie „Słucham Swoich Klientów” w niezależnym serwisie zbierającym opinie o sklepach - Opineo.pl. Klienci porównujący ceny wybierają sklepy o sprawdzonej marce polecanej przez innych kupujących

Co Opineo daje sklepom?
Przede wszystkim wygodę- opinie zbieracie Państwo w jednym miejscu, są one prezentowane w wielu różnych serwisach ( Skapiec.pl , Nokaut.pl . Okazje.info.pl, Tanio.pl, Jakkupowac.pl, Cenuj.pl, itp. ), tak więc zmieniając, bądź zaczynając współpracę z inną porównywarkę opinie przechodzą za Państwem.
Wsparcie- wiemy jak wielki wpływ na ilość Klientów ma poprawna obsługa, zbierając opinie otrzymają Państwo wszystkie potrzebne informacje, pozwalające na znalezienie i wyeliminowanie kłopotliwych kwestii.
Bezpieczeństwo- program 24 godzinnej ochrony wizerunku sklepu pozwala na zareklamowanie bądź dodanie komentarza do opinii zanim jeszcze ujrzy ona światło dzienne, co jest nieocenione w przypadku nieporozumień, bądź też czarnego PRu konkurencji.
System Zaufanych Opinii- możliwość ręcznej bądź automatycznej wysyłki zaproszeń do oceny sklepu na Opineo.pl – zbieranie opinii jeszcze nigdy nie było tak proste!
Certyfikat programu „Słucham Swoich Klientów”- logo programu do umieszczenia na stronie sklepu i certyfikacja w największym serwisie opiniującym sklepy w Polsce bardzo zwiększa zaufanie, co jest szczególnie ważne w przypadku nowych i rozwijających się sklepów, które nie mają jeszcze wyrobionej marki. Gwarancją niech będzie rozpoznawalność samej marki Opineo.pl i to, że współpracują z nami największe sklepy polskiego e-commerce.
To tylko niektóre z korzyści płynących z pełnej współpracy Opineo.pl, jeśli chcą państwo zapoznać się z pełną listą możliwości jakie daje współpraca z Opineo.pl proszę o kontakt pod adresem:

Dotatkowo w załączniku podane są ceny za usługi
Dostęp do wszystkich Pakietów 89zł
Promocyjna stawka dla nowych sklepów 43zł

Czy to jest legalne a jeżeli nie co mogę z tym zrobić

pozdrawiam
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »