Zadaj pytanie na forum
![]() | Joanna HetmanAdwokat i radca prawny, ekspert w dziedzinie prawa autorskiego, pracy, handlowego i europejskiego. |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

~robertm 79.186.*.* |
Miałem zatrzymane Prawo jazdy 2 lata za nie placenie alimentow, Trybunal orzekł ze jest to niezgodne z konstytucja i wydzial komunikacji przyslal mi pismo ze zwracaja mi Prawo jazdy, ale wczesniej mialem zatrzymane za jazde po alkoholu i musze zdac egzamin. W wyroku Sadu tego nie ma ze po zakonczeniu kary musze zdac egzamin! CO ROBIC< NARAZIE JEZDZE BEZ PAPIERU,CIEKAW JESTEM CO MI ZROBIA? MANDATU NA 100% nie przyjme! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Gdzie Ty żyjesz ?? Zabranie PJ na wiecej niż rok to obligatoryjny egzamin !!
---------------------Co Ci zrobią ?? Wysadzą z auta, odholują je a Ty znowu w sądzie zapłacisz .. nie prawnik | ||
linki reklamowe | |
~artur 77.252.*.* |
Za jazdę bez prawa jazdy jest mandat 500 zl i nie ważne że złapią cie 20 razy zawsze jest 500 zł no i potrzebny jakiś kierowca żeby odprowadzil ci auto jak nie to laweta nie jest tak żle pod warunkiem że będziesz jechał na jednym gazie.Znam ludzi którzy jeżdżą bez prawa jazdy kilka lat i nie mieli kontroli | ||
~robertm 79.186.*.* |
w sadzie nie zaplacilem nigdy calej kwoty, zawsze polowe, a druga polowe umazaja, hahahahahahhahah, a ten Pies co mnie niby zatrzymał juz ulice sprzata, bo po pijaku spowodował wypadek i rannego probowal zostawic w samochodzie, Kierowca wielki! | ||
robertm - skoro masz takie doświadczenie z płaceniem grzywien w sądzie, to czemu zadajesz głupie pytania ?? Podpuszczasz nas ??
---------------------Nie trafiłeś na idiotów niestety - wyluzuj trochę ... Druga część wątku jest przykładem co Cie spotka .. Szarżuj dalej .. nie prawnik | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |