1
Przejdź do strony:
» Sprawa przeciw nauczycielce która będąc nianią mojego 13miesięcznego syna znęcała się nad nim.
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Postępowanie karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

22:53 31-01-2012
Witam, mam piekielnie trudną sprawę. Od 1,5 roku sądzę się z dziewczyną która zajmowała się moim synkiem, dziecko w niedługim czasie zaczęło się inaczej zachowywać (nieprzespane noce, niewytłumaczalne ataki płaczu, strach przed nią i obcymi, lęk na dźwięk dzwonka do drzwi, nie odstępował mnie na krok). Chodzi o to, że 25letnia kobieta przeciąga sprawę jak tylko się da. W sądzie są juz nawet wyniki ekspertyzy (mam nagranie z ostatniego dnia, kiedy to Ewelina P szarpie mojego syna, ciągnie po dywanie, z zamachem zarzuca nim na stół, krzyczy na niego "skur.." i bez powodu popycha kolanem...) Ponadto mamy już nawet wyniki biegłej psycholog, która z zeznań i nagrań wydała opinię że bezaprzeczalnie znęcano się nad dzieckiem, że zachowanie Eweliny P wobec mojego syna miały charakter znęcania się psychicznego i fizycznego. (jest oskarżona o art.207 kk). Dziś miała być Ostatnia rozprawa ale ona nagle zażyczyła sobie przesłuchać własnego męża, któremu po powrocie do domu opowiadała iż ja rzekomo kłóciłam się z ojcem syna w obecności dziecka i iż to miało znaczący wpływ na zmiany w jego zachowaniu itd. zaczeła wymyślać historie o trzaskaniu drzwiami, moich łzach spowodowanych kłótniami z byłym narzeczonym, który teraz znowu będzie wzywany by ustalić czy faktycznie tak było. Dziewczyna dementuje wszystko. Na filmie widać że go uderza a ona twierdzi że np. osy odganiała bo latały koło jego twarzy. Ludzie!!! Moje cierpliwość się kończy, czy mogę coś zrobić by sąd nie tolerował jej kolejnych głupich wymysłów? Tonący brzytwy się chwyta i naprawdę nie wiem do czego ta kobieta jest jeszcze zdolna. Jest nauczycielką i może uczyć w podstawówce i gimnazjum a teraz jest na 5roku studiów po których będzie mogła również uczyć licealistów. Wie, że chcę temu zapobiec a w sądzie będę się starać o zakaz wykonywania zawodu. Pomóżcie!!! Monika
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
Dołącz do naszego grona