Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

Witam . Jestem młodą mężatką z jednym czteroletnim dzieckim.Mieszkamy na uboczu miejscowości na tzw.koloni. Jedyną drogą dojazdową do domu (jest to około 1,5 km.) jest droda gminna ale niestety nie ma możliwości przejazdu ponieważ przecina ją ciek wodny tzw.struga albo rów melioracyjny co prawda go lipca ubiegłego roku był tam przepust ale niestety został zniszczony przez lipcową wodę i nikt do tej pory nic nie zrobił.Jestesmy pozbawieni dojazdu do własnego domu a co za tym idzie do pracy przedszkola.A jak się uda przejechać to bardzo niszczy się samochód. Mimo wielu interwencji u władz samiorządowych niky nic nie zrobił. Co mam w takiej sytuacji zrobić. Bardzo proszę o pomoc | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 188.146.*.* |
Witam | ||
linki reklamowe | |
~gość 188.146.*.* |
Witam,Proszę mi pomóc,mam bardzo podobną sytuację,właśnie wróciłem z pracy i okazało sie, że muszę iść na nogach,gmina milczy,wykonawca robót ma wszystko gdzieś (budowa sieci kanalizacyjnej,a policja uważa,że nie jej sprawa,a ja nie mogę dojechać do mojego domu. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |