1
Przejdź do strony:
» Podrożał reklamowany towar
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo gospodarcze i handlowe
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~zaparciowiony
83.17.*.*

14:51 01-02-2012
Witam Państwa,
około miesiąca temu zareklamowałem w salonie firmowym jednej z prestiżowych marek jubilerskich (tej, która "pała miłością do piękna") towar - element biżuterii męskiej. Cena po jakiej został on zakupiony to 144,00 PLN. Towar ze względu na wady producenckie, które stwierdził również salon firmowy, został przeze mnie zareklamowany. Po czasie około 1 miesiąca na wezwanie salonu przybyłem po odbiór towaru a tam jako uznanie reklamacji "wymiana w salonie". Poprosiłem Pana, by wymienił mi tę bransoletę na identyczną, która znajduje się na wystawie. Pan wyraził chęć jednakże po chwili poinformował, że obecnie ta bransoleta jest w cenie 189,00 i jeśli chcę ją wymienić teraz w salonie to muszę dopłacić różnicę między ceną zakupu a ceną obecną(!) Czy mnie jako klienta reklamującego towar powinno obchodzić, że coś co reklamuję w międzyczasie mojej naprawy podrożało? A co jeśli ta bransoleta to prezent? - mam skontaktować się z ofiarodawcą i poinformować go, że jusi mi dopłacić do prezentu który mi ofiarował?
Proszę o pomoc w sprawie!
Z poważaniem
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika