Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

~zaparciowiony 83.17.*.* |
Witam Państwa, około miesiąca temu zareklamowałem w salonie firmowym jednej z prestiżowych marek jubilerskich (tej, która "pała miłością do piękna") towar - element biżuterii męskiej. Cena po jakiej został on zakupiony to 144,00 PLN. Towar ze względu na wady producenckie, które stwierdził również salon firmowy, został przeze mnie zareklamowany. Po czasie około 1 miesiąca na wezwanie salonu przybyłem po odbiór towaru a tam jako uznanie reklamacji "wymiana w salonie". Poprosiłem Pana, by wymienił mi tę bransoletę na identyczną, która znajduje się na wystawie. Pan wyraził chęć jednakże po chwili poinformował, że obecnie ta bransoleta jest w cenie 189,00 i jeśli chcę ją wymienić teraz w salonie to muszę dopłacić różnicę między ceną zakupu a ceną obecną(!) Czy mnie jako klienta reklamującego towar powinno obchodzić, że coś co reklamuję w międzyczasie mojej naprawy podrożało? A co jeśli ta bransoleta to prezent? - mam skontaktować się z ofiarodawcą i poinformować go, że jusi mi dopłacić do prezentu który mi ofiarował? Proszę o pomoc w sprawie! Z poważaniem | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |