Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

Mam pewien kłopot gdyż zamówiłam w spożywczym sklepie internetowym kilka produktów, mleko, jajka, kurczaka, wino, słodycze. Kurier przywiózł towar, spojrzeliśmy do papierowej torby i było wino, były paluszki i foliowy worek z resztą zakupów więc zapłaciłam i kurier odjechał. Spieszyłam się do pracy więc zakupy w całości poszły do lodówki, wyjęłam tylko wino które nie mieściło się na półce. Wieczorem przychodzę i chcę robić dziecku kaszkę, wyciągam zakupy, słodycze, inne przekąski i tę folię (zaklejoną). Otwieram ją a tam jakieś sery, szynki i zupełnie nie to co zamawiałam. Co mam teraz z tym zrobić? Czy mam reklamować że nie dostałam zamówionych produktów tylko inne? Co więcej większość z tych rzeczy to produkty które nie mogą czekać i albo je zużyjemy albo wyrzucimy. A ja nie chcę płacić za coś czego nie zamawiałam, może ktoś się zna na tym? Dzieki. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Wypowie się ktoś. | |||
linki reklamowe | |
~, 89.170.*.* |
nie mam doswiadczenia ale takie zakupy od razu powinnas sprawdzic odbierjac przesylke .Ale zawsze mozesz zadzwoniac czy piszac maila mowic im ze dostarczona paczka nie byla zgodna z zamowieniem .Ale takie rzeczy robi sie od razu !!!! | ||
~gość 78.30.*.* |
Nic nie musisz robić od razu jak nie masz na to czasu, trudno przeglądać torbe zakupów jak się ma 3 minuty. Poza tym zakupy może odebrać ktoś kto ich nie zamawiał. Reklamację zgłosiłam i następnego dnia dostarczono moje zakupy a te uznano za błąd dostawcy. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |