1
Przejdź do strony:
» Zakupy spożywcze online
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo cywilne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

18:02 02-02-2012
Mam pewien kłopot gdyż zamówiłam w spożywczym sklepie internetowym kilka produktów, mleko, jajka, kurczaka, wino, słodycze. Kurier przywiózł towar, spojrzeliśmy do papierowej torby i było wino, były paluszki i foliowy worek z resztą zakupów więc zapłaciłam i kurier odjechał. Spieszyłam się do pracy więc zakupy w całości poszły do lodówki, wyjęłam tylko wino które nie mieściło się na półce. Wieczorem przychodzę i chcę robić dziecku kaszkę, wyciągam zakupy, słodycze, inne przekąski i tę folię (zaklejoną). Otwieram ją a tam jakieś sery, szynki i zupełnie nie to co zamawiałam. Co mam teraz z tym zrobić? Czy mam reklamować że nie dostałam zamówionych produktów tylko inne? Co więcej większość z tych rzeczy to produkty które nie mogą czekać i albo je zużyjemy albo wyrzucimy. A ja nie chcę płacić za coś czego nie zamawiałam, może ktoś się zna na tym? Dzieki.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

16:27 03-02-2012
Wypowie się ktoś.
odpowiedz

linki
reklamowe

~,
89.170.*.*

23:12 03-02-2012
nie mam doswiadczenia ale takie zakupy od razu powinnas sprawdzic odbierjac przesylke .Ale zawsze mozesz zadzwoniac czy piszac maila mowic im ze dostarczona paczka nie byla zgodna z zamowieniem .Ale takie rzeczy robi sie od razu !!!!
odpowiedz
~gość
78.30.*.*

11:07 04-02-2012
~, napisal(a): nie mam doswiadczenia ale takie zakupy od razu powinnas sprawdzic odbierjac przesylke .Ale zawsze mozesz zadzwoniac czy piszac maila mowic im ze dostarczona paczka nie byla zgodna z zamowieniem .Ale takie rzeczy robi sie od razu !!!!

Nic nie musisz robić od razu jak nie masz na to czasu, trudno przeglądać torbe zakupów jak się ma 3 minuty. Poza tym zakupy może odebrać ktoś kto ich nie zamawiał.

Reklamację zgłosiłam i następnego dnia dostarczono moje zakupy a te uznano za błąd dostawcy.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
Dołącz do naszego grona