1
Przejdź do strony:
» odszkodowanie i zadośćuczynienie od dentysty
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo cywilne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~fila
195.128.*.*

20:39 03-02-2012
Bardzo proszę o pomoc, gdyż błądzę już od dłuższego czasu i nikt mi nie chce pomóc, wszędzie natrafiam na to ,że nic nie mogę zrobić.
W efekcie leczenia kanałowego zęba , mialam nadal dolegliwości od strony tego zęba. Po udaniu sie do innego stomatologa stwierdzono pozostawione dwie złamane igly lentulo, stan zapalny i ubytek okostnej oraz zanik dziąsła, a w miejscu jego kieszeń.
Leczyłam powtórnie tego zęba, dziąsła i okostnej niestety nie da się juz wyleczyć. Mam f-ry na ta okoliczność, udałam się do firmy zajmującej odszkodowaniami lekarskimi i otrzymałam odp, że to są częste powikłania i nie mozna nic zrobić, na nic moje wyjaśnienia ,że zatajono przede mną wszystko, stan mojej jamy ustnej jest gorszy aniżeli przed udaniem się do dentysty.
Ktoś mnie okaleczył, naraził na: długotrwały ból i cierpienie,ponowne koszty leczenia (duzo większe, w tym usuniecie igieł.)Wmawia mi się ,że tak mozna i lekarz za to nie odpowiada. Czy to jest prawidłowe? Czy lekarz nie odpowiada za powikłania? Czy ofiara w związku z tym ma placić za to do końca życia i na własny koszt się potem leczyć?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02nika weronika
Dołącz do naszego grona