Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

~Pokrzywdzony15 83.29.*.* |
Zostałam wprowadzona w błąd przez pracownika N... Pod koniec listopada przyszedł przedstawiciel firmy i powiedział że chce przedłużyć umowę z telekomunikacji ( nie wspomniał że to jest telekomunikacja Novum ). Kazał mi podpisać umowę o przedłużenie umowy z telekomunikacji. Zaufałam mu, nie czytając umowy podpisaliśmy ją z mężem, ponieważ im się bardzo spieszyło. Nie wiedziałabym że to jest inna firma, gdyby nie telefon z telekomunikacji polskiej. Dowiedziałam się wtedy, że przedstawiciel firmy Novum oszukał nas. Do tej pory byliśmy w telekomunikacji i nadal chcemy być, bo to jest UCZCIWA i solidna firma. Więc rezygnując z podpisanej umowy z telekomunikacją Novum dostałam karę w wysokości 430 zł za zerwanie umowy, którą podstępnie mi przedstawiono. NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA ICH SPRYTNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. Firma N... to sami .... --- Ostatnio edytowany: 19:29 28-02-2012 przez Michał Waś | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Fantom 78.8.*.* |
Kazał podpisać umowę? Zaufałam mu? Bardzo to specyficzne podejście w świecie konsumpcji i konkurencji. ... jak najbardziej najwspanialsza...;P choć dawno już nie polska firma. Może zamiast wylewać łzy, nad i tak rozlanym już mlekiem, spojrzy (przeczyta) Pani podpisaną umowę z N..., zaznajomi się z jej warunkami, gdyż jest spora szansa, że będzie ona lepsza od poprzedniej. --- Ostatnio edytowany: 19:30 28-02-2012 przez Michał Waś | ||
linki reklamowe | |
~Marylka 199.15.*.* |
Zgadzam się z Fantom, ja mam abonament w N...już od jakiś kilku miesięcy i jestem na prawdę zadowolona z ich usług! --- Ostatnio edytowany: 19:31 28-02-2012 przez Michał Waś | ||
~Niedowiarek 83.25.*.* |
| ||
~malutki 108.28.*.* |
A dla ciebie ch... podszywanie sie pod istniejaca juz firme, by promowac swoja to jest OK? gratuluje --- Ostatnio edytowany: 16:48 29-02-2012 przez Michał Waś | ||
~gość 89.76.*.* |
Moja ciocia została tak samo oszukana przez tą formę , do tego przychodzą jej rachunki za rozmowy międzymiastowe których nie prowadziła bo nie ma do kogo dzwonić poza lublin .również wysłałam rezygnację z usług tej firmy. | ||
~Wiola 77.89.*.* |
Ja też zostałam w ten sposób oszukana jak Pani | ||
linki reklamowe | |
~były klient 31.6.*.* |
Niestety Firma Novum tak działa.Wiele osób w ten sposób.Trzeba bardzo na nią uważać i dokładnie czytać uwowę.Ja osobiście nie polecam tej Firmy. | ||

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |