Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

Witam Piszę do was ponieważ mam taki oto problem. Miałem ostatnio konflikt z prawem,prokurator zaproponowal mi samoukaranie, nie znam sie na paragrafach więc z obawy o większy wyrok zgodziłem się na jego propozycje. Studiowałem przez 3 dni po podpisaniu pisma różne fora i stwierdziłem że tu uzyskam jakieś informacje. Chciałbym napisać wniosek o cofnięcie mojej decyzji o samoukaraniu. Wiem że jest to możliwe, lecz nie wiem jak ma wyglądać taki wniosek. Poprostu chodzi oto aby sprawa odbyła sie normalnie z moja obecnoscią i możliwoscią wyjaśnień. Czy ktoś potrafił by mi pomóc? Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość... | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam,
---------------------naturalnie ma Pan prawo do takiej decyzji. pisze Pan pismo o treści: odwołanie wniosku o dobrowolne poddanie się karze. W treści pisze Pan, że odwołuje swoją zgodę na dobrowolne poddanie się karze i domaga procesu. Do powyższego może Pan dodać zdanie usprawiedliwienia od siebie np. że chce Pan stanąć przed Sądem. podpisuje Pan to i wysyła do Prokuratury. i tylko tyle, sprawa załatwiona:) z poważaniem, Roland Szymczykiewicz Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |