Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | nika weronika |

~piotr 86.4.*.* |
Witam! Chcial bym sie poradzic kogos kto ma troszke pojecie o tego typu sprawach. Otoz pare dni temu mieszkanie moje i mojej zony nawiedzila policja.Drzwi wylamane,rozpierd...w mieszkaniu,wyrwany kibel,obite tynki itp.......... Na dzien dzisiejszy nie mieszkamy w Polsce,a w mieszkaniu ukrywal sie brat zony,ktory ma na pienku z policja...Czy mamy szanse na za dosc uczynienie za uszkodzenie mieszkania?Czy mieli oni prawo to zrobic poniewaz bylo podejrzenie ze sie tam ktos ukrywa??Ze sa tam narkotyki??Z gory dzieki za odpowiedz! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Oczywiście, że mieli prawo. Funkcjonariusze dokonujący przeszukania/zatrzymania podejrzanego/oskarżonego zniszczyli Ci muszlę klozetową i i 'poobijali' tynki? Przestań żartować. Naprawy szkody możesz żądać od tego, kto dokonał zniszczeń. | ||
linki reklamowe | |
~gość 86.4.*.* |
tak i rozwalili nowe drzwi.. | ||
Moja odpowiedź zapewne Ci się nie spodoba i raczej nie dostanę "klika" na pomógł.
---------------------Jeżeli poszukiwany szwagier ukrywał się w mieszkaniu i nie otworzył drzwi to policjanci jak najbardziej słusznie w ten sposób zadziałali. Jeżeli chodzi o kibel to ... cóż, podobnie jak Kasjusz nie sądzę, żeby policjanci z czystej złośliwości go zniszczyli, podobnie tynki. Jeśli uważasz, że szwagier prowadził się przykładnie i te zniszczenia nie są jego sprawką, to oczywiście masz prawo złozyć skargę na działania policji. www.detektyw-expert.pl POMOGŁEM ? PROSZĘ KLIKNĄĆ NA "POMÓGŁ". | ||
~gość 86.4.*.* |
Dziekuje za odpowiedz.Dodam ze kibel rozwalili bo chcieli wode do analizy...mysleli ze splkiwal prochy :/ | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |