1
Przejdź do strony:
» straszenie świadka
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~MARCINLODZ
79.162.*.*

20:17 05-02-2012
czy wypisywanie na gg typu ty k...o, d....o itp. oraz rozglądaj się jak będziesz szła do pracy, nie wp.......j się w sprawę, będziesz miała spodkanie z asfaltem, uważaj jak wychodzisz z pracy itp. Czy to są groźby karalne? czy to może coś zmienić w mojej sprawie rozwodowej? ta wyzywana i zastraszana osoba to mój świadek
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

22:23 05-02-2012
Dla mnie to jest art 245 kk.
odpowiedz

linki
reklamowe

~MARCINLODZ
79.162.*.*

19:55 06-02-2012
a gdzie mam się udać z tym bo policja twierdzi że to jest za mało i może dostać jedynie kare grzywny w sądzie. Do tego jednej nocy były dwie interwencje policji w nocy bo się dobijał! jak mam to prawnie załatwić i czy mogę wykorzystać to na sprawie rozwodowej mojej i w jaki sposób?
odpowiedz

15:54 07-02-2012
Witam,

na sprawie cywilnej może Pan poinformować Sąd o zaistniałej sytuacji i przedstawić wydruki z gadu gadu oraz złożyć wniosek o przeprowadzenie dowodu z policyjnych zapisów interwencji policji w danym dniu..

napisze Pan komentarz, że to zastraszanie świadka bo chce powiedzieć, to i to..a 2 strona chce to ukryć.

Co do odmowy policyjnej - rozumiem, że Pan z nimi po prostu rozmawiał (z nimi tj. z policją). Proponuję napisać pisemne zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa - to chcąc niechcąc muszą rozpatrzyć, bo ustnie to oni zawsze zniechęcają do zgłaszania przestępstw małej wagi ( a za takowe je jak widać uznają)

z poważaniem,

Roland Szymczykiewicz
---------------------
Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl
odpowiedz
~MARCINLODZ
87.96.*.*

22:07 08-02-2012
to mam to zgłosić na policję czy bezpośrednio na prokuraturę?
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona