1
Przejdź do strony:
» wyrok w zawieszeniu i grzywna
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pomoc prawna
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

02:02 06-02-2012
Witam.
2 lata temu dostalam wyrok w zawieszeniu oraz kare grzywny w wysokosci 1600zł.
wyrok dostalam bez rozprawy gdyz na to przystalam.Pracowalam w jednej z sieci komorkowych i moja kolezanka podpisala u mnie w salonie umowe na internet..lecz nie miala dokumentow odpowiednich,zaproponowalam jej zeby przyszla z mama i na mame ta umowe spisac.po kilku dniach wrocila z dokumentami mamy i powiedziala ze mama sie zgodzila ale jest chora i dala jej pozwolenie..znalam dobrze jej mame i ja wiec sie zgodzilam chcoc nie powinnam.jak sie okazlo pozniej kolezanka nie placila za ten internet i dostala do domu zawiadomienie o zerwniu umowy i kosztach z tym zwiazanych.Jej mama sie zdziwila bardzo zdenerwowala ,poklocily sie i podala ja na policje ze bez jej zgody na jej dokumenty podpisala umowe.No i ja z tego tytulu tez mialam problemy bo nie powinnam w taki sposob podpisywac z nia tej umowy.Chcialam dobrze a stalo sie jak sie stalo.Wiec za to dostalam wyrok w zawieszeniu i naprawienie szkody na rzecz telefoni komorkowej w kwocie 1600zł.Od tamtej pory nie pracuje,jestem matka samotnie wychowujaca dziecko a teraz 2 miesiace temu urodzilam drugie dziecko.Partner mnie zostawil...wiec znow jestem sama.Pomagaja mi jak moga moi rodzice,ale nie jestem w stanie jak narazie zaplacic tej grzywny.Dostalam pismo ze mam 13 lutego stawic sie z kwitkami wplaty do kuratorki.W zwiazku z tym mam pytanie czy moge pojsc za to do wiezienia>? boje sie strasznie, bo mam dwoje dzieci 13 letnia corke i 2 miesieczna:( moze jest mozliwosc bym to jakos odpracowala spolecznie. Co mam zrobic? Prosze o szybka odpowiedz bo stresuje sie tym bardzo.
z gory serdecznie dziekuje za odpowiedz
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona