1
Przejdź do strony:
» odszkodowanie od szpitala?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo ubezpieczeń
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~madzia3345
46.186.*.*

10:36 06-02-2012
witam
mam pytanie odnośnie odszkodowania ,przebywałam w szpitalu od 06 grudnia najpierw na patologii ciąży następnie po cięciu cesarskim 29.12.2011 trafiłam na oddział położniczy gdzie pielęgniarka wykonała mi zastrzyk przeciw bólowy w nogę (dokładnie w udo domięśniowo) po paru godzinach noga spuchła i zrobił się krwiak do momentu wypisu to jest 09.01,2012 dostałam okłady na opuchliznę i lekarz zapisał maść na zapalenie żył oraz antybiotyk.Tak wypisana do domu usłyszałam że to przejdzie .Do dnia dzisiejszego jeżdżę do chirurga ponieważ w miejscu wykonania zastrzyku odpadła mi skóra i sączy się ropa.Czy w takim przypadku po zakończonym leczeniu mogę ubiegać się o odszkodowanie ? Bardzo proszę o szybką odpowiedz
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

08:15 08-02-2012
Jeśli jest to błąd medyczny to są przesłanki do pociągnięcia do odpowiedzialności szpital w którym doszło do wypadku. Trzeba ustalić ubezpieczyciela szpitala w zakresie OC i zgłosić szkodę.

Proszę porobić zdjęcia rany, dla celów dowodowych.
---------------------
Kancelaria Prawna AnLex - Odszkodowania
www.kancelariaanlex.pl
tel. 721 401 000
odpowiedz

linki
reklamowe

~madzia3345
46.186.*.*

08:30 08-02-2012
Bardzo dziękuję cała dokumentację mam ,zdjęcia też robię na bieżąco po każdym tygodniu leczenia .Mam tylko pytanie czy trzeba czekać do zakończenia leczenia.?Lekarz powiedział że leczenie potrwa jeszcze z miesiąc.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona