1
Przejdź do strony:
» oskarzenie o probe wlamania
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~aaa
80.50.*.*

13:51 06-02-2012
zostalem oskarzony o probe wlamania do sklepu, wlasciciel zglosil szkode a jakis swiadek na policji powiedzial moje nazwisko mimo tego ze nie ja jestem sprawcom, jakie mam szanse sie obronic jesli swiadek mowi ze widzial jak ja to robilem, co mam zrobic ?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

21:21 06-02-2012
Z takiego opisu dyskutowanie o szansach przypominałoby wróżenie z fusów. Proszę przedstawić własne dowody na to, że to nie Pan dokonał tego włamania. A co do świadka - to w postępowaniu wnikliwie go przesłuchać celem podważenia jego rozpoznania.
---------------------
Kancelaria Adwokacka w Szczytnie
adw. Łukasz Nysztal
www.adwokat.nysztal.eu
odpowiedz

linki
reklamowe

22:07 06-02-2012
Przede wszystkim czy masz mocne alibi na ten moment? Albo wykorzystaj jakieś słaby punkt jego zeznań.
odpowiedz
~aaa
80.50.*.*

16:26 07-02-2012
a jaka kare dostane jesli sie pzyznalem na policji, nigdy nie bylem karany, czy jednak warto probowac sie bronic, bo na pewno innego dowodu na to ze to ja procz swiadka nie maja
odpowiedz

12:56 10-02-2012
Witam,

sam świadek + Pana samoprzyznanie (nawet jak jest cofnięte) mogą wystarczyć do Pana skazania.

kwestia czy się bronić - to musi być Pana samodzielna decyzja. Jeżeli jest Pan niewinny i chce to wykazywać, to naturalna wydaje się obrona..

natomiast jeżeli nie chce się Pan bronić - sugeruję dobrowolne poddanie się karze przed sądem, a najlepiej skazanie bez rozprawy - odpowiednik dobrowolnego poddania się karze (tyle, że stosowany w postępowaniu przygotowawczym)

z poważaniem,

Roland Szymczykiewicz
---------------------
Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl
odpowiedz
~aaa
80.50.*.*

13:29 12-02-2012
a moze mi pan powiedziec jaka kara mi grozi ? zostane zkazany na wiezienie czy skonczy sie na wyroku w zawieszeniu ?
odpowiedz

18:42 13-02-2012
Jeśli nie był Pan wcześniej karany to jest szansa, że kara będzie z warunkowym zawieszeniem jej wykonania.
---------------------
Kancelaria Adwokacka w Szczytnie
adw. Łukasz Nysztal
www.adwokat.nysztal.eu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM