Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

Witam Pana serdecznie...mam wieli problem z moim bylym partnerem z ktorym mam corke ...wyjechalam z nia za granice 24.06.2011 i wydal mi zgode na paszport i napisal mi kartke ze wyrazam zgode na wyjaz mojej cork zuzanny ... poz granice kraju..patryk.... ale teraz nie chce mi tej zgody podpisac i chce napisac wniosek o wydanie paszportu i wniosek o wyrazenie zgody na zamieszkanie dziecka poza granicami kraju...ja mam tutaj swojego zyciowego partnera z ktorym biore slub za 3 lata i corka go uwielbia...mo byly partner sie nia nie ineresowal jak mieszkalismy u niego bo nie mialam gdzie z nia pojsc nie pomagal mi w wychowywaniu ale teraz nagle jak na swieta przyjechal do niej to sie zainteresowal a teraz znowu cisza nawet nie napisze jak sie corka czoje...on mi napisal przed wyjazdem smsa ze moge mu zabronic widywania sie z corka ale i tak mi nie podpisze paszportu...prosze mi pomuc moze pan mi lepiej cos doradzi...pozdrawiam | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |