Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~gość 82.160.*.* |
Reklamowałam drzwi zewnętrzne zakupione w supermarkecie budowlanym po zamontowaniu osobistym okazało się ze drzwi nie można uregulować po regulacji na zawiasach odchodziły górą przez co były nie szczelne ,nadmieniam iż całość przy zamykaniu też nie chodziła prawidłowo zamek wraz z klamką skrzypiała ,tarła o brzeg drzwi co wiązało się ze złym zamykaniem trzeba było walnąć dosłownie drzwiami aby się zamknęły .Przyjechał przedstawiciel Firmy produkującej drzwi i stwierdził że faktycznie drzwi w całości są skrzywione przez co nie można ich wyregulować (całośc wraz z ościeżnicą)wymienił zamek i powiedział ze to nie jest wada producenta tylko my mieliśmy sprawdzić w sklepie drzwi czy nie są krzywe on już nic nie zrobi .Co mam robić czy dalej reklamować drzwi, zakupiłam ich miesiąc temu | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam,
---------------------bez "dotknięcia" towaru, sposobu jego pakowania, oraz zgodności wykonania z wymaganiami producenta.... ani rusz cokolwiek doradzić..... Jest tyle możliwości dlaczego "nie gra"..., że aż strach się wypowiadać.... Wydaje się wysoce prawdopodobne, że jeżeli fabrycznie drzwi miały wady, to można było to sprawdzić przed montażem..... i wtedy reklamować...., teraz wysoce prawdopodobnym jest, że jest to efekt niewłasciwego montażu...., ale to moje prywatne zdanie i może się mieć nijak do konkretnego przypadku. Już zupełnie na marginesie..... bezpieczniej kupować takie drzwi z montażem....., najczęściej za symboliczną opłatą, albo wręcz w cenie towaru. pozdrawiam Tadeusz | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |