Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~greeen 188.125.*.* |
witam.. Mam pewny problem. bardziej mój chłopak ma problem, gdyż został oskarzony o paserke posiadajac dziwnym trafem kradziony telefon. Dostał zawiadomienie o stawienie się na policji oraz do prokuratury za ok 2 dni. Jest jednak problem gdyż dnia dzisiejszego musi pilnie wyjechać na drugi koniec Polski, by załatwić kilka spraw i pomoc przy chorym. Pytanie...czy jest możliwość przesunięcia wstawienia się do prokuratury na kilka dni? Czy telefon do nich jest wystarczający? Tak szukam jakiejś odpowiedzi ale nie znam się na prawie ,więc chciałabym uzyskać jakąkolwiek pomoc, bo to dla mnie ważne jak i dla niego. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Twój chłopak ma obowiązek stawienia się do prokuratury w określonym terminie. Niemniej tam też pracują ludzie, niech zadzwoni i porozmawia o przełożeniu terminu. Być może prokurator się zgodzi. | ||
linki reklamowe | |
~greeen 188.125.*.* |
w sumie to jest kwestia tylko kilku dni...bo w czwartek sie ma wstawic..ale w poniedziałek juz byłby gotowy aby tam pojechać.. myslisz,że taki powód byłby wystarczający? Gdyż on nie lubi kłamać, a jednak ten wyjazd jest jednak wyjątkowo ważny. | ||
Witam,
---------------------proszę zadzwonić i po prostu powiedzieć co i jak i podać nowy szybki termin, kiedy może się stawić. powinno to dać się załatwić bez problemów. z poważaniem, Roland Szymczykiewicz Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |