Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

Witam. Na forum czytałam o problemach przy rozwiązywaniu umowy z VECTRA.Na miejscu- w biurze vectry, po usilnej prośbie otrzymałam formularz do zerwania umowy konsumenckiej.Wypełniłam i osobiście oddałam pracownikowi, ktory zrobił mi także ksero tego dokumentu.Mam wszystkie informacje o zaprzestaniu nadawania sygnału z ostatnim dniem stycznia 2012r.-z miesięcznym wypowiedzeniem (data wypowiedzenia -30 12 2011. Nawet PAN był tak miły że poinformował mnie o nadpłacie,w związku z czm mogę zapłacić za styczeń tak jak dotychczas.Teraz otrzymałam od firmy vectra nowe rachunki do opłaty za kolejne dwa miesiące i informację o trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia.Moja umowa wygasła 30 grudnia 2011r.Czy ktoś może mi w tej sprawie udzielić informacji? Z góry dziękuję za odpowiedz.jurgien
---------------------http://opieka-seniorenpflege.blogspot.com | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~radosz 31.174.*.* |
witam ja dostałem dzisiaj tel. z firmy windykacyjnej że mam zaległości z vectra za dwa lata wstecz, okazało się że nie zamkneli mi konta po zakończeniu umowy i oddaniu modemu, teraz biegam od dzwi do dzwi trzymaj wszystkie dokumenty zerwania umowy i każ im przysłać faktury skorygowane | ||
linki reklamowe | |
Ale okres wypowiedzenia to nie zgadywanie - okres ten musi precyzyjnie wynikać z regulaminu świadczenia usługi. Proszę więc sięgnąć do tego regulaminu i sprawdzić. Kancelaria Adwokacka w Szczytnie adw. Łukasz Nysztal www.adwokat.nysztal.eu | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |