Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~angelika 78.9.*.* |
witam! Mam pewne pytanie, a więc mój narzeczony przebywa obecnie w zakładzie karnym. w marcu 2011 roku wyszedł na po odbyciu około 3 lat. I teraz w listopadzie 2011 roku znów został zamknięty i znów odbywa karę. Prawidłowo powinien wyjść w marcu 2013. Ale ja jestem w 4 miesiącu ciąży, nie mam swojego mieszkanie obecnie mieszkam z babcia, nie posiadam żadnych środków do życia i wątpię czy poradzę sobie sama z dzieckiem. Ponad to mój narzeczony gdy trafił do zakładu karnego miał rękę złamaną, po ściągnięciu gipsu okazało się ze ręka jest źle zrośnieta. trzeba iść z nia do specjalnisty i "łamać". sa jakieś szanse na przed terminowe wyjscie? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam,
---------------------narzeczony nie może starać się o warunkowe przedterminowe zwolnienie przed upływem połowy kary, którą odbywa - to wymóg formalny. okoliczności, które Pani opisuje mogą być za to podstawą do złożenia wniosku o przerwę w odbywaniu kary i narzeczony musi próbować starać się o to. Jakie są jego szanse? naprawdę trudno ocenić. Zrobi to sąd. musi mu natomiast Pani pomóc - zebrać dokumenty, które poświadczą że Pani jest w ciąży, że Pani nie pracuje itd. z poważaniem, Roland Szymczykiewicz Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |