1
Przejdź do strony:
» Wymeldowanie
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pomoc prawna
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Wanilka25
85.117.*.*

09:38 09-02-2012
Mieszkałam w miejscowości odkąd się urodziłam w tamtym roku pokłóciłam się z tatą który ma 84 lata i powiedziałam, że się wyprowadzam był to Wrześień odwiedzałam go minimum 2 razy w tygodniu jednak nie mieszkałam tam ponieważ brak jest tam gazu wody i ogrzewania a że, jestem osoba bezrobotną nie stać mnie było na opłaty nie wymeldowałam się ponieważ jak zrobi się cieplej chce tam wrucić w domu mieszka tylko tata jednak on mieszka w tej chwili w przybudówce gdzie ma ciepło i wodę. Przyszło mi pismo że ojciec chce mnie wymeldować choc on nic takiego nie podpisywał ale dała mu to do podpisania jak się domyślam córka jego siostry która chce miec puzniej spadek po nim, przyszło mi też że mogę mieć jakaś kare za to że, się nie wymeldowałam ale ja się nie wymeldowałam ponieważ mieszkam chwile u jednej siostry chwile u drugiej u chłopaka nie stac mnie na wynajęcie mieszkania. Niewiem co mam w tej sprawie zrobić do Gminy mam się udać 15 lutego proszę o jakąś pomoc i przepraszam że, tak to chaotycznie opisałam.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona