Zadaj pytanie na forum
![]() | Maciej RewieńskiAdwokat, dr nauk prawnych, ekspert w dziedzinie sądowego postępowania cywilnego i karnego. |
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~adam 89.14.*.* |
witam.. mam takie pytanie. kolega dostal wyrok 2 lata za bojke. ale wyjechal za granice. chcialby tam zaczac od nowa. czy moze sie normalnie zameldowac, i isc do normalnej pracy na umowe. nie dojda do tego? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam,
---------------------Proszę Pana, jeżeli ktoś jest poszukiwany, to uruchamiane są różne tryby tych poszukiwań - formalne i nieformalne. trudno zatem przewidzieć odpowiedź na Pana pytanie. Osobiście uważam, że najlepiej by dla niego było odbyć karę i potem zacząć nowe życie, bo tak to jest budowanie domku na piasku - w stresie, z ciągłym oglądaniem się za siebie i lękiem, że nie wiadomo "kiedy przyjdą" a przyjść mogą nawet po długim czasie.. z poważaniem, Roland Szymczykiewicz Pomogłem? - kliknij proszę "pomógł".Polecam się - adwokat Roland Szymczykiewicz. Moja strona: www.szymczykiewicz.pl | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |