1
Przejdź do strony:
» spata dlogu po zmarlym dziadku
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo spadkowe
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

10:13 15-02-2012
dzien dobry jestem rodzicem 6-letniej corki ktora jak niedawno okozalo sie z otrzmanego pisma wyslanego przez urzd skarbowy odziedziczyla w spadku po zmarlym dziadku samochody osobowe ktorych nikt nie widzial na oczy matka dziecka corka zmarlego byla wzywana do prokuratury na ta okolicznos wyjasniajac ze nic niewie na temat samochodow ktore byly zekomo wlasnoscia zmarlego ze wzgledu na brak wiadomosci ze strony matki dziecka prokuratura umorzyla sprawe .chcialbym dodac ze po smierci dziadka ojca matki dziecka wszyscy pelnoletn z najblizszej rodziny odpisali sie od spadku przewidujac klopoty prucz dwuch wnoczek zmarleg w wieku 3 lat i 2 lat POPROSZE O POMOC W MOJEJ SPRAWIE JESTEM SFLUSTROWANY CALA TA SPRAWA dziecko uczeszcza do przedszkola a juz ma dlug w stosunku do panstwa.
---------------------
PP-1/4110-280/2012/BB,11423
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

16:48 15-02-2012
Pana wypowiedz nie jest jasna, czy corka dostala spadek po dziadku czy tez odziedziczyla dlugi czy jedno i drugie ?
Sad zawiadamia o posiedzeniach, kazdy ze spadkobiercow mial prawo nie przyjac spadku, przechodzi spadek na nastepna osobe az do gminy. Panstwo nie poprosili sad rodzinny oto zeby corka nie przyjela spadku, bylo na to pol roku. Trzeba samochody przyjac, zaplacic za przechowanie, zaplacic za spadek w US, ewentualnie uregulowac dlug za corke.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona