1
Przejdź do strony:
» pozycie malzenskie
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy rodzinne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Zalamana
89.229.*.*

10:15 08-03-2010
Witam czy sąd moze uznac iz ustalo pozycie malzenskie jesli malzonkowie tylko nie sypiaja raze,.nie mieszkaja ale codziennie sie widuje,rozmawiaja przez telefon,jadaja razem posilki,,,w wekkendy,mąz wozi zone autem,,,,
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~gość
192.168.*.*

13:57 08-03-2010
Domyślam się, iż chodzi o trwały i zupełny rozkład pożycia. To zależy od oceny sądu. Jeżeli sąd dojdzie do wniosku, iż na podstawie waszych zeznać ten rozkład pożycia nie nastąpił i są dobre rokowania na przyszłość to nie orzeknie rozwodu tylko może skierować sprawę np. do mediacji.
odpowiedz

linki
reklamowe

11:53 11-03-2010
Ma ktoś pomysł na moją sytuacje?????

jestem w trakcie rozwodu ( którego nie chce szczerze mówiac).
osiem lat po ślubie sąd toczy postępowanie celem wskazania winy.
Początki mojego małżeństwa odbywały sie w domu teściów gdzie dochodziło do ataków pod moim adresem, np. teście bardzo lubili wyzywać bez powodu moją matke bo ma każde dziecko z kim innym, mnie od najgorszych.
nocowałem na klatce schodowej nie raz i nie dwa razy a wszystkiemu przyglądała sie moja małżonka która mówiac krótko pozwalała na takie traktowanie mojej osoby.
Nasuwa sie pytanie- czemu sie nie wyprowadziliście?? alez owszem podejmowałem wiele takich prób lecz udaremniane były przez małżonke bo jej po prostuy było wygodnie i bezkarnie sobie robiła co chciała.
Kiedy nie byłem jej na ręke po prostu tworzyła atmosfere nie do zniesienia i ze spokojem przyglądała sie jak opuszczałem nasz małżenski dom o różnych porach nocy, jechałem wtedy do rodzinnego domu bo klatka mi sie mówiąc szczerze znudziła.
po około trzech latach wyprowadziłem sie do babki i codziennie odwiedzałem moją rodzine, bądź próbowałem odwiedzić gdyż nierzadko kończyło sie to krótką rozmową przez domofon i pocałowaniem klamki na dowidzenia.
Zaczeło we mnie coś pękać, zacząłem tracić po prostu siły na tą patologie i przyjeżdżałem coraz rzadziej.
Niejednokrotnie wydawało mi się że uda się wreszcie dojść do porozumienia z żoną lecz każde ustalenie kończyło sie tak samo, czyli słyszałem że nie było żadnych ustaleń i tak następne lata prowokacjii, bezkarności, pretensji , pukania w puste drzwi.
Małżonka uwielbiała sie śmiać ze mnie i z moich rozterek, robi to do dzisiaj. Nigdy nie poczuła się do kłamstwa i innych postępków , nigdy nie przeprosiła. Mało obłędu nie dostałem i co ? i toczy sie sprawa o obwinienie mojej osoby.Samokrytyki -ani takiej ani tej konstruktywnej nie widziałem nigdy. Ma ktoś pomysł???? wątpie.. ale jeśli tak to bardzo poprosze o pomoc i jeśli sam bede w stanie to też pomoge.
odpowiedz
~zalamana
89.229.*.*

16:28 11-03-2010
kochany to smutne co piszesz,,,ja tez jestem w trakcie rozwodu ktorego nie chce moj maz poprostu zdezerterowal,po 7 latach wystraszyl sie ....jest u mamusi,,, czekam lecz nie byl swiety bo potrafil uderzyc,,,opluc ale co glupia zona wybaczala bo co bo kocha ojca swoich dzieci to jest chore,,a ty wiesz co z tego wyniak ze ona sory jak takpostepuej to raczej nie darzy cie uczuciem chyba masz podobna sytuacje do mojej u mnie tez tesciowa gra pierwsze skrzypce,,,,moze idz do psychologa to zaden wstyd ja zaczelam chodzic i powiem szczerze ciesze sie z tego,,bo mi to pomaga,,,,niewiem co jeszcze napisac jesli chcesz cos wiedziec zapytac sie o cos,,,pogadac to sie odezwij julak@interia.pl
odpowiedz
~zalamana
89.229.*.*

16:30 11-03-2010
przepraszam podalam niepelny adres julak3@interia.pl
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony: