Przejdź do strony:
» nie moge zobaczyc dziecka
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy rodzinne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

10:19 18-02-2012
witam mam pytanie rozstałem sie z konkubiną mamy 10 miesieczna coreczke czekamy na sprawe w sadzie od miesiaca nie widziałem coreczki i nie wiem co sie z nia dzieje konkubina nie odbiera telefonu i nie chce mnie wpuscic do domu prunbowalem z policja wejsc ale to tez nic nie dało co moge zrobic zeby zobaczyc corke?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~zniecierpliwiony
77.255.*.*

11:38 18-02-2012
tata900 napisal(a): witam mam pytanie rozstałem sie z konkubiną mamy 10 miesieczna coreczke czekamy na sprawe w sadzie od miesiaca nie widziałem coreczki i nie wiem co sie z nia dzieje konkubina nie odbiera telefonu i nie chce mnie wpuscic do domu prunbowalem z policja wejsc ale to tez nic nie dało co moge zrobic zeby zobaczyc corke?

A czemu próba z Policją nic nie dała?
odpowiedz

linki
reklamowe

16:43 18-02-2012
poniewaz policja nie mama prawa na sile mnie wuscic do domu konkubiny ani zabrac dziecka
odpowiedz
~gość
109.173.*.*

19:29 18-02-2012
Wszyscy kaza mi czekac na wyrok sadu a jeszcze nawet nie ustalono daty rozprawy czy ja moge cokolwiek zrobic aby zobaczyc corke nie wiem co mam robic i zaczyna mnie to przerastac
odpowiedz
~zniecierpliwiony
77.255.*.*

19:36 18-02-2012
tata900 napisal(a): poniewaz policja nie mama prawa na sile mnie wuscic do domu konkubiny ani zabrac dziecka

A złożyłeś skargę na działanie policji? Opisując zdarzenie?
odpowiedz
~gość
109.173.*.*

19:56 18-02-2012
nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu
odpowiedz

19:58 18-02-2012
nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu [/quote]
odpowiedz

linki
reklamowe

~zniecierpliwiony
77.255.*.*

20:45 18-02-2012
tata900 napisal(a): nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu

Masz prawo i powinieneś złożyć skargę na działanie Policji.I czekaj na odpowiedź. A następnie złóż skargę na brak działania Policji. . Policja nie jest tylko od wręczania mandatu.
odpowiedz
~gość
109.173.*.*

20:54 18-02-2012
czyli w tym przypadku powinni mnie wpuscic do dziecka nawet silom ?
odpowiedz
~gość
83.27.*.*

20:59 18-02-2012
~zniecierpliwiony napisal(a):
tata900 napisal(a): nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu

Masz prawo i powinieneś złożyć skargę na działanie Policji.I czekaj na odpowiedź. A następnie złóż skargę na brak działania Policji. . Policja nie jest tylko od wręczania mandatu.

Tak Policja bez nakazu sądu może na prośbę ojca włamać się do czyjegoś domu... hehehehe a myślałam, że już nigdy nie usłyszę od Zniecierpliwionego kolejnej bzdury ale cóż ...
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona