Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

witam mam pytanie rozstałem sie z konkubiną mamy 10 miesieczna coreczke czekamy na sprawe w sadzie od miesiaca nie widziałem coreczki i nie wiem co sie z nia dzieje konkubina nie odbiera telefonu i nie chce mnie wpuscic do domu prunbowalem z policja wejsc ale to tez nic nie dało co moge zrobic zeby zobaczyc corke? | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~zniecierpliwiony 77.255.*.* |
A czemu próba z Policją nic nie dała? | ||
linki reklamowe | |
poniewaz policja nie mama prawa na sile mnie wuscic do domu konkubiny ani zabrac dziecka | |||
~gość 109.173.*.* |
Wszyscy kaza mi czekac na wyrok sadu a jeszcze nawet nie ustalono daty rozprawy czy ja moge cokolwiek zrobic aby zobaczyc corke nie wiem co mam robic i zaczyna mnie to przerastac | ||
A złożyłeś skargę na działanie policji? Opisując zdarzenie? | ||
~gość 109.173.*.* |
nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu | ||
nie wiedziałem ze moge policja tumaczyla ze nic wiecej nie moga zrobic mimo tego ze mamy rowne prawa do dziecka taka skarge napisac do sadu [/quote] | |||
linki reklamowe | |
Masz prawo i powinieneś złożyć skargę na działanie Policji.I czekaj na odpowiedź. A następnie złóż skargę na brak działania Policji. . Policja nie jest tylko od wręczania mandatu. | ||
~gość 109.173.*.* |
czyli w tym przypadku powinni mnie wpuscic do dziecka nawet silom ? | ||
~gość 83.27.*.* |
Masz prawo i powinieneś złożyć skargę na działanie Policji.I czekaj na odpowiedź. A następnie złóż skargę na brak działania Policji. . Policja nie jest tylko od wręczania mandatu. Tak Policja bez nakazu sądu może na prośbę ojca włamać się do czyjegoś domu... hehehehe a myślałam, że już nigdy nie usłyszę od Zniecierpliwionego kolejnej bzdury ale cóż ... | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |