Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

Witajcie, proszę o pomoc gdyż mam kłopot z Cyfrą+. Otóż podpisałam umowę w styczniu na pakiet Kompakt, nic mi nie mówiono o podwyżkach cen. Teraz na forach czytam że podwyżka będzie od marca a Cyfra wysyła aneksy do aboentów listami zwykłymi. Do mnie nic dotąd nie dotarło i szczerze mówiąc wątpie żeby kiedykolwiek dotarło, gdyż od kilku już lat nie otrzymuje listów zwykłych, one po prostu giną ze skrzynek na klatce. I co ja mam teraz zrobić? Na podwyżkę mnie nie stać a mam darmowe miesiące aż do maja więc nic z tego nie rozumiem. Co jeśli mi wysłali ten aneks o podwyżce od marca? Co jak mi przyślą podwyższony rachunek w maju? Napisałam do Rzecznika Praw Konsumenta, który odpisał mi że dopóki nie podpiszę aneksu to on mnie nie obowiązuje a jeśli otrzymam podwyżkę w maju to mam wpłacić kwotę z Umowy i reklamować wyższą cenę. Tylko co wtedy? Co jak mi powiedzą że nie przyjmą rezygnacji w maju? Proszę napiszcie co według Was mam zrobic, dziękuje. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~mirror 83.4.*.* |
w związku ze zmianą opłat w C+ do 15.03 można wypowiedzieć z nimi umowę bez żadnych konsekwencji | ||
linki reklamowe | |
Skąd wziąłeś tę datę? | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |