Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

WITAM. Czy pracodawca może obniżyć moją stawkę zarejestrowania. Chodzi mi o to że na picie z 2008 roku mój przychód wynosił 19252zł a na picie który dostałem za rok 2009 mój przychód to 15312. A więc to wygląda tak jak bym w 2008r był zarejestrowany na 1600zł a w 2009r na 1250zł. Czy pracodawca może tak zrobić w ogóle mnie o tym nie informując.i czy w ogóle może tak zrobić. Za odpowiedż z góry dziękuję. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Proszę jeszcze przeliczyć na kalkulatorze płacowym brutto/netto pensję dla 2008 r. i 2009 r.(http://wieszjak.pl/kalkulatory) i spr., czy wszystko się zgadza.
---------------------Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
linki reklamowe | |
WITAM. Właśnie dlatego napisałem ten post,że przeliczyłem na kalkulatorze. CZY on może tak postępować. Za odpowiedż z góry dziękuję. | |||
Nie, nie może.
---------------------Jaką kwotę wynagrodzenia mam Pan wpisaną w umowie? Czy dostaje Pan kwotę z umowy czy inną? Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |