Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

POSZUKUJE PRAWNIKA. POSIADAM OKOŁO 11HA LASU PRZEZ KTÓRE PRZEBIEGAJĄ DWIE LINIE WYSOKIEGO NAPIĘCIA 220KW WZDŁUŻ DZIAŁKI I ZAJMUJĄ ONE OKOŁO 5 ha LASU JEŻELI KTOŚ SIĘ PODEJMIE PRZEPROWADZENIA SPAWY OD WYGRANEJ KWOTY ODSZKODOWANIA DAJE 20 % | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Umowy o tak ustalone wynagrodzenie za prowadzenie sprawy przez profesjonalnego pełnomocnika są niedopuszczalne.
---------------------Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
linki reklamowe | |
~gość 79.184.*.* |
CZY SĄ TACY PROFESJONALIŚCI I ILE TO BY KOSZTOWAŁO | ||
Jeżeli zależałoby Panu na procentowym ustaleniu wynagrodzenia musiałby poszukać biura, które zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań. W ramach umowy to biuro zawarłoby stosowną umowę z profesjonalnym pełnomocnikiem.
---------------------Bezpośrednia umowa z pełnomocnikiem musiałaby opiewać na ryczałtowe wynagrodzenie płatne również w wypadku nieuzyskania odszkodowania a prawidłowego prowadzenia sprawy. Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
JESTEM Z KONINA U PRAWNIKÓW U KTÓRYCH BYŁEM NIE PRZEJAWIAJĄ CHĘCI PODJĘCI takiej sprawy GDZIE MOŻNA TAKIE BIURO ZNALEŹĆ | |||
~gość 89.77.*.* |
W Koninie jest kilka biur, których przedmiotem działalności jest pozyskiwanie odszkodowań. Bedąc jedanak w takiej sytuacji skorzystałbym z pomocy jakiejś większej, korporacyjnej kancelarii (brak możliwości umówienia się na procentowe wynagrodzenie uzależnione od rezultatu). | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |