1
Przejdź do strony:
» POSZUKUJE PRAWNIKA.
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Pomoc prawna
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

16:18 16-03-2010
POSZUKUJE PRAWNIKA. POSIADAM OKOŁO 11HA LASU PRZEZ KTÓRE PRZEBIEGAJĄ DWIE LINIE WYSOKIEGO NAPIĘCIA 220KW WZDŁUŻ DZIAŁKI I ZAJMUJĄ ONE OKOŁO 5 ha LASU JEŻELI KTOŚ SIĘ PODEJMIE PRZEPROWADZENIA SPAWY OD WYGRANEJ KWOTY ODSZKODOWANIA DAJE 20 %
  zgłoś naruszenie regulaminu

21:59 16-03-2010
Umowy o tak ustalone wynagrodzenie za prowadzenie sprawy przez profesjonalnego pełnomocnika są niedopuszczalne.
---------------------
Pozdrawiam.
Michał

PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości.

linki
reklamowe

~gość
79.184.*.*

16:20 17-03-2010
CZY SĄ TACY PROFESJONALIŚCI I ILE TO BY KOSZTOWAŁO

16:42 17-03-2010
Jeżeli zależałoby Panu na procentowym ustaleniu wynagrodzenia musiałby poszukać biura, które zajmuje się pozyskiwaniem odszkodowań. W ramach umowy to biuro zawarłoby stosowną umowę z profesjonalnym pełnomocnikiem.
Bezpośrednia umowa z pełnomocnikiem musiałaby opiewać na ryczałtowe wynagrodzenie płatne również w wypadku nieuzyskania odszkodowania a prawidłowego prowadzenia sprawy.
---------------------
Pozdrawiam.
Michał

PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości.

19:15 17-03-2010
JESTEM Z KONINA U PRAWNIKÓW U KTÓRYCH BYŁEM NIE PRZEJAWIAJĄ CHĘCI PODJĘCI takiej sprawy GDZIE MOŻNA TAKIE BIURO ZNALEŹĆ
~gość
89.77.*.*

23:50 13-06-2010
W Koninie jest kilka biur, których przedmiotem działalności jest pozyskiwanie odszkodowań.

Bedąc jedanak w takiej sytuacji skorzystałbym z pomocy jakiejś większej, korporacyjnej kancelarii (brak możliwości umówienia się na procentowe wynagrodzenie uzależnione od rezultatu).

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona