Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

witam, w moim mieszkaniu mialo miejsce przeszukanie podczas, ktorego skonfiskowano moje komputery, sprawa nie dotyczy bezposrednio mnie tylko mojego kolegi, ktory zostal zatrzymany i postawiono mu zarzuty wyludzenia kilkunastu komputerow jednej firmy. Komputery, ktore policja zabrala z mojego mieszkania zostaly przeze mnie kupione od tejze osoby,nie wiedzialam, ze pochodza z wyludzenia i zaplacilam mu za nie, nie mam jednak zadnego potwierdzenia, placilam gotowka. W tym momencie sprawa dobiega konca, kolega przyznal sie,poddal dobrowolnie karze i czeka na zatwierdzenie wyroku przez sad. Moje pytanie to czy po zamknieciu sprawy bede mogla ubiegac sie o zwrot moich komputerow, jesli tak to gdzie i w jakim czasie od zasadzenia wyroku przez sad mam to zrobic, bede wdzieczna za wzor jakiegos pisma, jesli jest i za pomoc.dziekuje bardzo. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
A czy sąd zasądził przepadek tych komputerów?
---------------------Pozdrawiam. MW PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |