Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

kupilam mieszkanie komunalne ze wspolnym przedpokojem i jestem wspolwlascicielka z udzialem swojego mieszkania razem z sasiadka mamy ksziege wieczysta jak moge przejsc na osobna ksiege wieczysta | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Czy jest Pani właścicielką odrębnego lokalu podobnie jak Pani sąsiadka a wspólny jest "korytarz"? Na jakich zasadach jest wspólny korytarz? Prosżę spr. w akcie notarialnym.
---------------------Pozdrawiam. Michał PS Nie odpowiadam na prywatne wiadomości. | ||
linki reklamowe | |
tak mam odrebne mieszkanie z przedpokoju wchodze do swojego lokalu lazenka i wc jest u mnie w mieszkaniu sasiatka ma tez odrebne mieszkanie wc ma na przedpokoju aneks lazenkowy w kuchni do ktorego wejscie jest z przedpokoju. w akcie notarialnym jet ujete tak....kupujacy oswiadczaja,ze ustalaja umowny sposob korzystania z nieruchomosci w ten sposob,ze ja korzystac bede z trzech pokoi,kuchni przedpokuju,lazienki,wc,a sasiadka korzystc bedzie z dwuch pokoi,kuchni,aneksu lazienkowego i wc,a z korytarza korzystac beda wspolnie. sasiadka ma swoj nr mieszkania i ja rowniez mam swoj nr, wiec nie rozumie dlaczego sprzedano nam mieszkania z udzialami | |||
PROSZE O ODPOWIEDZ | |||
dzien dobry prosze o odpowiedz na post z dnia 19-03-2010 | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |