Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~gaga 93.159.*.* |
Mam pytanie... Czy organizatorzy mogą wysyłać sms o treści "Tu Sylwia z Działu Nagród : wyślij sms o treści JA na 74500. Uwaga , dotyczy przekazania pieniędzy! Gratulacje!" następnie jeszcze kilka podobnej treści, że niby wygrałam a później (w dalszych sms'ach) się okazuje, że to tylko szanse. Czy to nie jest nabijanie ludzi w butelkę? I jeszcze jedno- czy nie powinni w treści smsa napisać ile on kosztuje jeśli nie jest to standardowa stawka? Albo chociaż podać strony, gdzie można przeczytać regulamin? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~J>W 79.185.*.* |
Ja też uwierzyłam ,że los uśmiechnął się.Nr 74500 tj oszustwo i bezczelność. | ||
linki reklamowe | |
~bob 192.168.*.* |
to taki zabieg marketingowy, ale niestety ludzie dają się na to nabrać, generalnie jak nie piszą ile kosztuje wysłanie SMs-a nie powinno się wysyłać, bo jaka masz pewność że nie będzie to kwota kilkudzisięciu zł? żerują na naiwnych i tyle | ||
~gość 83.7.*.* |
konkurs "pusty sms" to jeden kryminał i naciąganie.... dziwi tylko to , że reklamują ten konkurs znane osoby z ekranu i dzieje się to wszystko przy współudziale TV ..... Podaje numer telefonu i adres mailowy i siedzibę do cwaniaków z "Internatq" organizatorów loterii "Pusty sms". Zorganizujmy się i zażądajmy wypłaty wygranych przez nas pieniędzy w tej loterii. Mamy dowody w postaci zwrotnych sms-ów informujących o wygranej. Get in touch Grzegorz Witerski Country Manager, Poland T: +48 22 596 69 00 begin_of_the_skype_highlighting +48 22 596 69 00 end_of_the_skype_highlighting F: +48 22 596 69 39 e-mail: g.witerski@internetq.com siedziba : www.internetq.com/contact/locations/poland | ||
~gość 87.205.*.* |
i co pisaliście do niego? coś zwrotnego dostaliście? też byłam taka głupia i uwierzyłam - "Gratuluję wygrałaś" kpina | ||
~Gaga 83.30.*.* |
na czym miałaby polegać ta solidarność, ja też wygrałam nawet dwa razy, bo dla mnie zmienili treść sms | ||
~megi 94.75.*.* |
Też zostałam oszukana przyszedł mi taki sms ze wygrałam tez chetnie bym zarzadała tej kasy ale jak zarzadac od nich tych piniędzy macie jakies pomysły.? | ||
linki reklamowe | |
~gość 82.139.*.* |
ja wysłałam tylko pierwszego sms, drugi, który okazał się już płatny od razu wzbudził moje wątpliwości dlatego nie odp. Mam jednak problem z dręczącymi mnie sms ! ciągle nowe kwoty a ja chcę już tylko żeby dali mi spokój! czy jest możliwość pozbycia się ich raz na zawsze? | ||
~bob 192.168.*.* |
ktoś już podał wcześniej na nich namiary, ja osobiście zadzwoniłbym, a nawet udał się osobiście udał sie do siedziby-gdyby była blisko miejsca zamieszkania, z prośbą o zaprzestanie nękania sms-ami | ||
~Navarez 85.222.*.* |
pójść do prokuratury z doniesieniem o wyłudzanie pieniędzy.wprowadzanie w błąd.TO OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |