Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

Można sięgnąć po literaturę w tym przedmiocie.
---------------------Odpowiadam publicznie na forum. Jedynie w sprawach większej wagi mogę odpowiedzieć prywatnie. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Sięgnąłem po literaturę-bardzo efektywnie wykorzystałem czas.Dzięki temu mam teraz o wiele większą wiedzę w materii. Tylko pozostaje kwestia przekucia zasobów wiedzy na grunt praktyczny.Kto zajmuje się tym, niejako z racji wykonywanego zawodu-ma przewagę.Z tego chciałem skorzystać.Nie jestem biegły w temacie poszukiwania istotnych wiadomości i może jeszcze popartych wyrokami.Dla mnie wydaje się coś godne uwagi,gdy praktyk nie zwróciłby jej nawet na to. Proszę ,abyście drodzy forumowicze wskazali mi interesujące materiały,jakie Waszym zdaniem powinienem zgłębić i wykorzystać. Usprawiedliwienie proszę przyjąć za szczere. | |||
linki reklamowe | |
~gość 109.243.*.* |
pal głupa uzależnienia itp wiesz ocb | ||
~gość 109.243.*.* |
pal głupa uzależnienia itp wiesz ocb | ||
~gość 83.29.*.* |
Mój chłopak trafił do aresztu śledczego pod zarzutem handlu narkotykami i grupa przestepcza jest to sprawa z 2005roku?czy to się nie przedawnia?i co mu grozi? | ||
linki reklamowe | |
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |